Ansells Siipa | Ny innfelt modulær lys

Dec 3, 2022 | Diverse


Ansells Siipa |  Ny innfelt modulær lys

Siipa er tilgjengelig i både solo- og dobbeltdesign, og er en helt ny innfelt modulær lampe fra Ansell Lighting.

TP(a)-klassifisert oppfyller armaturen byggeforskriftene for tak og er ideell for installasjon i kontorer og andre kommersielle omgivelser. Siipa er nyskapende stil og har en unik buet diffuser, som gir en ekstra dimensjon av stil til armaturens generelle minimale estetikk. Den er også UGR<19-kompatibel, og gir lav blending, visuell komfort for beboere i bygningen.

Siipa kan velges mellom 3000K, 4000K og 6500K, og har CCT-teknologi som gjør det mulig å stille inn fargetemperaturen til et utvalg av forskjellige fargetoner avhengig av brukerens preferanser. Den er også energieffektiv, med Solo-armaturen som leverer 122 lm/W og Dual som leverer 119 lm/W.

Mark Abbott, administrerende direktør i Ansell Lighting sa: «Våre nye Siipa innfelte modulære lys er et stilig tillegg til ethvert kommersiell område. Kombinert med det utmerkede belysningsnivået de avgir, det lave blendenivået og deres effektivitet, krysser de av for alle boksene som kreves av lysdesignere og bygningsbrukere/operatører.

“For å forbedre funksjonaliteten, er Siipa-produkter også tilgjengelige med en rekke tilleggsalternativer som OCTO Smart Control og Digital dimming. Tre nødmodeller er også tilgjengelige – Emergency, Emergency Self-Test og DALI Emergency.”

For mer informasjon, klikk herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...