Beats Solo3 vs Beats Studio 3: Hva er forskjellen?

Nov 18, 2022 | Smarthus


Hvis du har landet her, vet du allerede at Beats by Dre lager et fantastisk sett med hodetelefoner. Når du tar en kjøpsbeslutning, har du imidlertid et par ting å se på. Først av alt, hva er forskjellen mellom Beats Solo3 VS Beats Studio 3.

Kort sagt, begge er ganske like i funksjon, men de appellerer til forskjellige grupper av ivrige lyttere når det kommer til formål. Studio 3 er kraftigere, mer isolert med støyreduksjonsfunksjoner, men betydelig dyrere enn søsken. Solo3, med sin on-ear-design, føles mer bærbar og mindre klumpete, selv om den ofrer noe strukturell forsterkning som tilbys av Studio 3.

Når det kommer til lydkvalitet, rangerer begge modellene høyt med en ren, men likevel bunntung levering. Det er et lite avvik mellom hvert produkts hurtigladefunksjon, men begge tilbyr de samme 3 timers avspilling med bare noen få minutters hurtiglading. Alt i alt gir hvert par en utmerket ytelse, og viser seg å være en verdig investering hvis de passer din individuelle smak.

Priser hentet fra Amazon Product Advertising API på:

Hvorfor er beats så dyre?

Hvis det er et enkelt merkenavn som er ansvarlig for å lede flokken inn i stil som betyr like mye som skarp lydkvalitet, er det ingen ringere enn Beats. Selv om markedsføringssuksesser i løpet av det siste tiåret har plassert husholdningsnavnet i kjendiser i en rekke sjangre, har selskapets siste innovasjoner minnet oss om dets stadige forbedring i territorier erobret av ny tids teknologi.

Mange kritikere er raske til å harpe på dens signaturtunge bass, men med tanke på elementer av moderne musikkproduksjon, dekker Beats-hodetelefoner behovet for lav lyd bedre enn de fleste av konkurrentene.

Vanlige funksjoner for Studio 3 og Solo 3:

 • Apples W1-brikke tilbyr umiddelbar enhetsparing og gjentilkobling, med stabil og pålitelig Bluetooth-tilkobling. Med kompatibel programvare kan du nyte kvalitetslyttetid og ikke prute med kortere batterilevetid. Det tar bare ca 1-2 sekunder for å bytte mellom sammenkoblede enheterog hver modell kobles automatisk til den sist kjente enheten selv etter å ha blitt slått av.
 • Beats har rebranded sin Android-app for å etterligne den samme Bluetooth-funksjonaliteten som tilbys for Apple-enheter. Med den kan du raskt pare hodetelefonene dine, overvåke batterilevetid og status, installere oppdateringer og kontrollere funksjonen for aktiv støyreduksjon som tilbys med Studio 3.
 • Både Studio 3 og Solo 3 tilbyr 40 timers avspilling i standardmodusene.
slår solo3

Slår Solo3 Funksjoner

Solo3 Fordeler:

 • On-ear-hodetelefoner er generelt mer populære på grunn av deres letthet og bærbarhet. Fordi de ikke helt omslutter øret, kan de gi en mer naturlig “åpen” lyd. Solo 3 har ikke Active Noise Cancellation som Studio 3 gjør, de gjør fortsatt en ganske god jobb med redusere utvendig støy.
 • Øreputene er tette og rolige komfortabel, holde dem på plasstil tross for at de ikke dekker hele øret.
 • Solo 3 krever bare en mer 5 minutter med rask drivstoff å få en full 3 timers avspilling.

Solo3 Ulemper:

 • På grunn av de mindre øreputene, hvis de er svette, kan de lett skli rundt. I tillegg kan de vokse pene varm hvis den brukes under trening.
 • Denne modellen er laget av en uten tvil spinkel plastnoe som gjør den immun mot riper eller riper, men mer utsatt for store skader.
 • Hvis du ikke planlegger å bruke et Apple-produkt, Bluetooth-tilkoblingen vil ikke være like sømløs. Noen forbrukere har til og med rapportert tilkoblingsproblemer etter bare noen få måneders bruk.

Hvor kan man kjøpe det: Beats Solo 3 trådløse On-Ear-hodetelefoner på Amazon

slår studio 3

Beats Studio 3 Funksjoner

Studio 3 PROS:

 • Med over-ear-designet, forvent naturlig lydisolasjon, høre nøyaktig hva du vil til og ikke mye annet. Hvis Active Noise Cancellation er noe for deg, forvent en solid 22 timers avspilling etter full lading. Det er også en betydelig mengde passiv støyreduksjon fra øreputene alene.
 • Til tross for at de er større og tyngre, hevder forbrukerne at disse er et godt valg slitasje hele dagen. Den omfattende passformen sørger for at de ikke skli med bevegelseselv om de for det meste er ment for stillesittende studiobruk.
 • Denne modellens Fast Fuel-funksjon tar bare ca 10 minutters lading for 3 timers avspilling tid.

Ettromsleilighet 3 Ulemper:

 • Beats anbefaler å holde hodetelefonene tørre, da de er ikke svette- eller vannbestandige som andre modeller. Det kan være best å utvise forsiktighet eller revurdere å ta dem til treningsstudioet eller utsette dem for elementene.
 • Selv om Studio 3 er kompatibel med andre merker, kommer optimal ytelse kun med bruk av Apple-produkter. Batterilevetid og Bluetooth-funksjoner holder ikke like godt med Android.
 • Det er rett og slett dyrere enn Solo 3, men prisene er sammenlignbare med andre støydempende hodetelefoner på markedet.

Hvor kan man kjøpe det: Beats Studio 3 Finnes her på Amazon

Beats ofte stilte spørsmål

Må jeg høre på beats trådløst?

Nei, både Solo 3 og Studio 3 kan også brukes med RemoteTalk Control-kabelen med en 3,5 mm kontakt for kablet bruk.

Hvorfor er prisene inkonsekvente?

Ulike forhandlere er i stand til å sette forskjellige prismarginer basert på mange forskjellige faktorer. Beats anbefaler å kjøpe fra en autorisert forhandler slik at du kan være sikker på at du får en autentisk enhet. Knockoff-enheter blir ofte funnet sirkulerende på nettet.

Kan jeg gjøre justeringer av lytteopplevelsen uten å trekke ut den sammenkoblede enheten?

Ja, klikk her for mer informasjon om Solo3-kontroller og her for mer om Studio3.

Konklusjon

Hvis du kan rettferdiggjøre en høy prislapp, kan noen av de mest populære hodetelefonene som er tilgjengelige gi lytteopplevelser av høyeste kvalitet. Enten du bruker dem til å nyte favorittalbumet ditt til alle tider, ta en og annen telefonsamtale, eller foreta en støyende tur på t-banen, har Beats vist seg å være en frontløper når det gjelder å bringe det aller beste til forbrukere i nesten 11 år.Her er kilden til saken

Android 2023.3: Flere servere og Windows 11-app

Android 2023.3: Flere servere og Windows 11-app

Den er endelig her, en av de vanligste funksjonsforespørslene for Home Assistant Android Companion-appen: du kan nå konfigurere flere Home Assistant-servere. Appen kan sende sensoroppdateringer til alle servere og enkelt blande og matche widgets, fliser og...

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...