Bekjemp ‘ESD’ med kraftige antistatiske gulvmatter fra First Mats

Oct 19, 2022 | Diverse


Bekjemp 'ESD' med kraftige antistatiske gulvmatter fra First Mats

Når du arbeider med sensitivt elektrisk utstyr, er det viktig å redusere sjansene for at det blir kritisk skadet av en plutselig elektrostatisk utladning (ESD). En flott måte å gjøre dette på er med en antistatisk gulvmatte, og en ny modell er nå tilgjengelig fra Birmingham-baserte mattespesialister First Mats.

Hovedoppgaven til en antistatisk matte er å beskytte arbeidere og utstyr ved å spre statisk elektrisitet på en sikker måte, forhindre at den bygger seg opp og utlades, noe som kan skade kretskort og annet sensitivt utstyr. Den nye ESD Deck-Mat fra First Mats gir imidlertid også en flott anti-tretthetsmatte.

Arbeidstakere som tilbringer mesteparten av arbeidsdagen på føttene vil være altfor kjent med plagene forårsaket av lange perioder med å være stillestående på føttene, men anti-tretthetsmatter kan gjøre arbeidet betydelig mer komfortabelt, noe som fører til bedre velvære. væren og produktivitet. Den nye Deck-Mat har et mykt, skumbasert senter som hjelper til med å lindre ubehag ved å stå, mens en ledende vinyloverflate gir holdbarhet og beskyttelse for operatører og komponenter mot statiske utladninger. Den er også motstandsdyktig mot mange industrielle kjemikalier og har et diamantmønster på overflaten for å øke grepet under føttene.

ESD Deck-Mat er tilgjengelig i hele 18,3 m lange ruller i bredder på 90 cm eller 120 cm eller i tilpassede lengder, som er kuttet fra rullen og profesjonelt ferdigstilt med rampede kanter og en 10 mm hannbolt for jordledningstilkobling.

Første Mats-direktør, Richard O’Connor, sier: “Deck-Mat gir den beste kombinasjonen av holdbarhet, komfort og statisk dissipasjon, noe som gjør den til et fantastisk tillegg til vårt eksisterende utvalg av høykvalitets Anti-Fatigue og ESD gulvmatter.”

Lær mer om Deck-Mat eller de andre antistatiske mattene i First Mats-serien ved å klikke her

GULVMATTER 2Kilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...