Beste Home EV-lader

Apr 22, 2023 | Diverse


Hvis brukervennlighet er det du ser etter, er den beste løsningen å kjøpe veggkontakten som er levert av eller anbefalt av kjøretøyets produsent. (Begrepet veggkontakt er den tekniske betegnelsen for det de fleste kaller en “hjemmelader“. Dette er fordi utstyret som er festet til garasjeveggen din faktisk ikke lader, snarere er laderne innebygd i bilen din.) A få bilprodusenter som tilbyr sin egen veggkontakt er Tesla, Ford og Lucid. Disse veggkontaktene er laget spesielt for å fungere med deres respektive merker og har funksjoner som kan være tilgjengelige utelukkende med det tiltenkte kjøretøyet. Ford og Lucid ruller for eksempel ut en funksjon med veggkontaktene sine som lar kunden bruke bilen som batteribackup for huset. Mens jeg skriver denne artikkelen, er jeg ikke klar over noe ettermarkedsmerke som tilbyr slike muligheter. Noen av bilprodusentens opprinnelige merkeveggkontakter kan modifiseres med adaptere for å fungere med andre merker også. Teslas veggkontakt, som bruker en konfigurasjon som ikke deles med andre merker, kan modifiseres med en slik adapter for å lade andre kjøretøy.

I sum er den beste veggkontakten du kan kjøpe enten en som fungerer med et NEMA 14-50R-uttak, eller den som er laget spesielt for bilen din av produsenten. Hver av disse alternativene vil gi deg enten størst grad av fleksibilitet og fremtidig verdi, eller låse opp det største antallet tilgjengelige funksjoner som ditt nye elektriske kjøretøy har å tilby.

Ring Nord-Virginia-installasjonsekspertene for ladestasjon for elbiler

Kontakt Root Electric for å diskutere dine behov for ladeinstallasjon av elbiler, enten du trenger en Level 2 EVSE installert hjemme, eller du driver en bedrift som trenger Level 3 ladestasjoner for en flåte eller for dine kunder: (703) 494-3989.

Vil du lære mer om elektriske kjøretøy? Les vanlige spørsmål her.

Kilde