bestill en Powerwall uten solcellepanel

Mar 11, 2023 | Elbil og elbil ladere


Tesla har lansert Powerwall Direct, et nytt program som vil tillate de som er interessert i batterilagringssystemet for boliger å få tak i en uten å bestille en full solcellepanel.

Tesla lanserte offisielt Powerwall Direct fredag ​​kveld, Teslarati funnet på nettsiden deres.

“Bestill Powerwall og Tesla sender den direkte hjem til deg. Koble til en Tesla-sertifisert installatør før levering», skrev Tesla på sin nettside.

Tesla sluttet å la kunder kjøpe Powerwall atskilt fra sine solcellepaneler eller solcelletak i april 2021, da administrerende direktør Elon Musk kunngjorde at det kun ville bli solgt som et integrert produkt.

“Fra og med neste uke vil Tesla Solar Panels & Solar Roof kun selges som et integrert produkt *med* Tesla Powerwall-batteri,” sa Musk 21. april 2021.

Musk avslørte senere at Powerwalls var mangelvare, men i september 2022 antydet han at de kunne være tilgjengelige for bestilling som et frittstående produkt innen slutten av året.

Det skjedde ikke, men Tesla savnet det ikke mye. Før slutten av 1. kvartal 2023 har Tesla offisielt lansert Powerwall Direct.

Tesla oppdaterte også «Hvordan bestiller du Powerwall»-siden på nettsiden sin. For bare én dag siden, 9. mars, uttalte Tesla at kunder kunne “bestille en Powerwall med solsystemet ditt”, og den kunne deretter installeres av en Tesla-sertifisert installatør.

Nå gjenspeiler siden muligheten til å kjøpe Powerwall på egen hånd:

«Bestill Powerwall online, så sender Tesla Powerwall og det støttende utstyret direkte til installasjonsadressen din. Du kan få Powerwall installert av en Tesla-sertifisert installatør.

Merk: Hvis du velger å få Powerwall sendt hjem til deg, anbefaler vi at du tar kontakt med en sertifisert installatør for et tilbud og en vurdering av design og installasjon før du legger inn en bestilling.»

Powerwall tilbyr sikkerhetskopibeskyttelse for strømbrudd i boligomgivelser og hjelper til med å holde lysene og strømmen på etter at strømbrudd oppstår fra uvær.

Powerwalls starter på $9 200 for én enhet, $17 200 for to og $25 200 for tre. Prisene er før skatt og insentiver.

Jeg vil gjerne høre fra deg! Hvis du har kommentarer, bekymringer eller spørsmål, vennligst send meg en e-post på [email protected] Du kan også nå meg på Twitter @KlenderJoeyeller hvis du har nyhetstips, kan du sende oss en e-post på [email protected]

Tesla lanserer Powerwall Direct: bestill en Powerwall uten solcellepanel


Se Kilden