Bruk Fitbit for å gå ned i vekt

Nov 13, 2022 | Smarthus


Denne artikkelen skal vise deg hvordan du kan bruke Fitbit for å gå ned i vekt. Vi har funnet det utrolig nyttig når det gjelder å etablere og spore treningsfremgangen vår, og jeg tror du også vil gjøre det.

Det er naturlig at folk hele tiden leter etter måter å opprettholde eller forbedre en sunn livsstil på, mens de fortsatt finner tid til å balansere kjas og mas i hverdagen.

La oss innse det; enten det er jobben vår, familien, eller til og med sinnstilstanden vår, kan vi alle trenge litt hjelp på veien mot god helse. Når vi blir innhyllet i det dynamiske og stadig skiftende sosiale rotteracet, kan motivasjonen vår for en sunn livsstil ofte falle i veien.

Hva kan jeg gjøre for å holde meg frisk og gå ned i vekt?

Heldig for oss, ettersom livene våre blir travlere, øker teknologien for å møte utfordringen. Bedrifter leter etter måter å hjelpe folk med å opprettholde en sunn livsstil gjennom digital sporing og bærbar teknologi. Et spesielt selskap som streber etter å holde enkeltpersoner ansvarlige, samtidig som de oppmuntrer til tilpassede nivåer av treningsrutiner, er Fitbit.

Fitbit (klikk her for å sjekke gjeldende priser på Amazon) tilbyr et mangfoldig utvalg av treningsverktøy og banebrytende bærbar teknologi, ment å fremme en sunn livsstil og vekttap. Jada, Fitbit-produkter kan spore kondisjon og ulike treningsrutiner (samt mange andre funksjoner), men kan Fitbit-produkter hjelpe deg å gå ned i vekt?

Fitbit-enheter tilbyr muligheten til å hjelpe å gå ned i vekt gjennom detaljert sporing og målsetting. Selv om mengden vekttap vil variere fra individ til individ, kan produktene deres bidra til å opprettholde en sunn, målrettet livsstil.

Her er De 4 beste fitbits for vekttap:

Dine Fitbit-mål for vekttap

gå ned i vekt med Fitbit

Fitbit tilbyr et unikt sett med trenings- og helsemål, alle sporbare i appen deres. Disse målene er ment å oppmuntre deg og holde deg ansvarlig for milepælene du ønsker å nå. De tilbyr ulike mål som spenner fra trening til kosthold, og til og med søvn! Kanskje mest avgjørende, Fitbit tilbyr muligheten til å stille inn vekttap mål.

Hva slags vekttapsmål kan du sette i Fitbit-appen?

Mål for:

 • Gå ned i vekt
 • Legge på seg
 • Opprettholde vekt
 • Kroppsfettprosent
 • Ta opp og logg innveiing automatisk med Fitbit Smart Scale (diskutert mer detaljert senere)

I tillegg til å spore vekttapsmål, kan Fitbit-appen også spore:

Daglig aktivitet Trening Mat Sove Hydrering

Evnen til å spore disse dataene kan bidra til å oppmuntre enkeltpersoner til å holde seg til målene sine og opprettholde ansvarlighet i sin vekttapsreise. La oss se nærmere på noen av måtene du kan spore vekten din med Fitbit-produkter.

Spor vekten din

Fitbit tilbyr to primære måter å spore data om vekten din:

 • Manuelt i Fitbit-appen
 • Aria WiFi Smart Scale

Muligheten til å spore vektmålene dine i Fitbit-appen er en universell funksjon for deres bærbare teknologi. Men hvis du leter etter en måte å få mer detaljert informasjon om vekttapet ditt, Aria WiFi Smart Scale 2 kan være en verdifull ressurs.

Aria 2 WiFi Smart Scale funksjoner og spesifikasjoner:

 • Synkroniser data automatisk for å spore fremdriften
 • Bluetooth-tilkobling
 • Evne til å måle: Vekt, kroppsfettprosent, mager masse og BMI
 • Kan opprette opptil 8 separate private brukerprofiler

Fitbit tilbyr også et mer økonomisk alternativ, Aria Air. Selv om de er like i funksjonalitet, er de forskjellige i noen nøkkelfunksjoner. Aria Air er en slanket versjon av Aria 2 som gir enkeltpersoner muligheten til å spore ulike aspekter av vekten deres.

Funksjoner) Aria 2 Aria Air
BMI
Fitness Tracker-kompatibilitet
Brukerprofiler 8 Flere
Tilkobling Bluetooth, WiFi blåtann

*Merk: Aria-vektene har ekstra premium-betalte funksjoner for $79,99 i året, noe som gir brukerne enda flere måter å spore vekttapet.

Med Fitbit smarte vekter kan du spore vekttapsmålene og milepælene dine i sanntid, og ha informasjonen i hendene, klar til å gå gjennom mobilappen.

Bruk av en Fitbit-måltidsplan for vekttap

Fitbit matplan for vekttap

Trening og vekttapsporing er grunnleggende for å opprettholde en sunn livsstil, men å lage en måltidsplan kan bidra til å ta deg et skritt nærmere å nå målene dine. Fitbit beskriver en grunnleggende 7-dagers måltidsplan (tilgjengelig via deres nettside) ment som en guide til sunt kosthold og kosthold. Hvert måltid inneholder frokost, lunsj, middag, samt to mellommåltider. For eksempel:

Dag 1

 • Frokost: Frukt smoothie
 • Matbit: Frukt/nøtter
 • Lunsj: Grønnsakssuppe
 • Matbit: Grønnsaker/Hummus
 • Middag: Laks/Grønnsaker

I tillegg gir de en tilhørende handleliste for matlagingen, for å sikre at du får i deg de riktige ingrediensene. Å følge deres utpekte måltidsforberedelser i forbindelse med den detaljerte sporingen Fitbit tilbyr, kan hjelpe deg på veien til en sunnere livsstil.

Matlogg: Spor kaloriene dine

Nå som du har et sunt måltid forberedt for uken:

Hvordan kan du holde styr på kostholdet ditt?

Avhengig av kostholdet og treningsrutinen din, kan det være avgjørende å spore kaloriene dine. Fitbit hjelper med vekttap ved å gi enkeltpersoner muligheten til å spore kaloriinntaket sitt, og føre en logg over maten som konsumeres gjennom en gitt dag. I tillegg kan måltider logges ved hjelp av den praktiske strekkodeskanneren i Fitbit-appen, slik at brukere effektivt kan få tilgang til og logge kaloridata.

Gjennom Fitbit-appen (eller Fitbit online-dashboard) kan du spore:

Kalorier fett Fiber Karbohydrater Natrium Protein Hydrering

I tillegg kan Fitbit-appen oppdater kaloriinntaket ditt i løpet av dagen i sanntid (ettersom relevant informasjon logges). Dette betyr at hvis du har en spesielt aktiv dag med høye treningsnivåer, vil appen automatisk oppdatere kaloriinntaket ditt! Fitbit holder deg direkte ansvarlig og tilbyr en måte å spore kostholdet ditt på en sunn og dynamisk måte.

Mål hydrering

Så nå kan du spore diett- og treningsmålene dine, hva er det neste?

Vi blir ofte minnet på å drikke vann daglig og holde oss hydrerte, men dette er noe som unektelig er lettere sagt enn gjort. Fitbit lar også brukere spore og måle hydreringen deres, noe som kan ha en betydelig innvirkning på vekttap. Det er mye dokumentert at å holde seg riktig hydrert kan øke stoffskiftet og til og med fungere som en appetittdempende.

Ved å la brukere overvåke nivået av hydrering nøye, fremmer Fitbit direkte en sunnere livsstil og aktivt vekttap.

Timebaserte aktivitetsmål

Det er allment kjent at det å sitte i lange perioder og forbli i dvale kan være knyttet til en rekke helseproblemer, inkludert fedme. Fitbit forsøker å bekjempe dette Timebaserte aktivitetsmål og Bevegelsespåminnelser.

Som standard gir Fitbit deg i oppdrag å nå minst 250 trinn i timen (10 timer per dag/7 dager i uken). Selv om dette kan virke som en litt skremmende oppgave for noen, gir Fitbit deg påminnelser om å flytte, for å bedre nå målene dine. Ved å holde brukere ansvarlige i sin fysiske aktivitet hver time, øker Fitbit sannsynligheten for suksess på veien mot vekttap og et sunnere liv.

Er en Fitbit verdt å kjøpe?

Gitt all denne informasjonen, samt mylderet av funksjoner som Fitbit-produktene tilbyr, koker det ned til dette:

Bør jeg kjøpe et Fitbit-produkt for å hjelpe med vekttap?

Med Fitbit-produktøkosystemet kan enkeltpersoner lage tilpassede, fleksible mål som gir den ekstra boosten man måtte trenge for å komme i gang på reisen mot en sunnere livsstil. I tillegg kan muligheten til å spore detaljerte data om rutinene dine, enten det er fysisk aktivitet, kaloriinntak eller forberedelse av måltider, hjelpe deg i kampen mot fedme.

Til syvende og sist er imidlertid disse produktene en gi og ta. Brukere er fortsatt pålagt å overvåke og spore dataene sine for å forbedre statistikken. Hvis du ikke er i stand til å være ansvarlig for dataene som produktene gir, vil du ha problemer med å merke en positiv innvirkning på helsen din.

Hvilken Fitbit passer for meg?

Før vi diskuterer måtene Fitbit-produkter fremmer vekttap og sunnere livsstil på, la oss ta en titt på noen få modeller og funksjonene de har å tilby; spesielt de som markedsføres mot vekttap.

Avhengig av modellen kan du designe treningsopplegget ditt for å møte dine individuelle behov. Fitbit tilbyr en rekke modeller og produkter som gir fleksibilitet og kontroll over overvåkingen din vekttap mål. De går til og med et skritt videre ved å tilby sporbare mål med fingertuppene dine.

Sammendrag

I den raske verdenen vi lever i, er det forståelig nok vanskelig å opprettholde personlige regimer, spesielt de som gjelder vår personlige helse. Med Fitbit-smartenheter kan du ta skrittene mot en sunnere livsstil ved å holde deg ansvarlig for treningsmålene dine.

Benytt deg av Fitbits nettsamfunn for ytterligere støtte her.

Vil jeg gå ned i vekt med Fitbit-produkter?

Enten du er noen som drar nytte av flyttingspåminnelser hver time, eller om du ønsker å komme i gang med en ny måltidsplan, tilbyr Fitbit en hjelpende hånd for å veilede deg i å nå målene dine.

Som alle selvmotiverte prestasjoner, krever bruk av Fitbit for å gå ned i vekt at individer holder seg ansvarlige ved å logge informasjon, alt fra diett til treningsrutiner. Fitbit-produkter er med andre ord fantastiske verktøy som kan veilede deg på din vekttapreise, men det er opp til deg å bestemme hvor langt du kan gå.Her er kilden til saken

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...