Bureau Veritas gir råd til bedrifter om hvordan de kan komme videre når det kommer til elbillading

Oct 17, 2022 | Diverse


Bureau Veritas gir råd til bedrifter om hvordan de kan komme videre når det kommer til elbillading

For å komme videre med sin ambisiøse plan for å avslutte salget av nye bensin- og dieselbiler i Storbritannia innen 2030, kunngjorde regjeringen nylig en ny pilotordning på 20 millioner pund for å gi sjåfører tilgang til mer enn 1000 ladepunkter for elbiler over hele landet.

Med denne siste kunngjøringen satt til å tenne på en fornyet økning i virksomheter som setter elbillading på agendaen, oppfordrer ledende ladeekspert for elektriske kjøretøy, Bureau Veritas, dem til å handle nå, for å høste fordelene av front-end råd og tidlig adopsjon, for å sikre en bærekraftig og langsiktig investering som fungerer.

Sammen med EV-ladepunktsstipendet og Workplace Charging Scheme (WCS), oppmuntrer denne siste pengeinnsprøytingen fra regjeringen bare bedrifter og offentlig sektor til å omfavne landets bevegelse mot netto null. Bureau Veritas advarer imidlertid om at det er mye å forstå og vurdere før installatøren engasjeres.

George White, seniorkonsulent for elektriske kjøretøy ved Bureau Veritas, sier: “Den nye investeringsordningen på 20 millioner pund støtter regjeringens satsing på å oppmuntre flere bilister til å gå elektriske, sparer dem penger på drivstoff og driftskostnader, samtidig som luftkvaliteten forbedres. landet beveger seg mot netto null. Dette er enormt oppmuntrende og velkommen i en tid da levekostnadene øker, men når bedrifter vurderer å installere elbilinfrastruktur for å hjelpe byttet, er det viktig å ta de riktige rådene før du foretar den betydelige investeringen, for å sikre at den er den rette for deres lokaler og ansatte.

“Når det kommer til EV-ladepunkter, passer ikke én størrelse alle. Hver vil kreve en skreddersydd løsning som passer individuelle behov. For eksempel kan noen trenge høyhastighetsladere mens andre krever en sakteladeenhet; ingen to installasjoner vil være like.»

George fortsetter: “For å sikre den riktige infrastrukturen til den beste kostnaden, kan partnerskap med en uavhengig tredjeparts EL-spesialist som Bureau Veritas hjelpe deg med å rådgi forretningsbehov helt fra offset, inkludert hvilken bevilgning som skal sikres, til ladepunktinstallasjonen og løpende testing og inspeksjon av enhetene for å garantere sikkerhet og pålitelighet.

“Investering i front-end konsulentrådgivning kan bidra til å spare verdifull tid og penger i det lange løp og sikre at den aller beste infrastrukturen leveres og vedlikeholdes. Ingen bedrifter ønsker å være i en posisjon der de har skyndte seg inn i beslutningsprosesser og finansiert unødvendige og feil ladepunkter for elbiler som ikke dekker deres behov.»

For å hjelpe til med å formidle kraft, kunnskap og ekspertise, arrangerte Bureau Veritas en informativ webinarserie med fokus på elbillading, og diskuterte nøkkelproblemene når du installerer ladeinfrastruktur i lokalene dine. Last ned serien her

Bureau Veritas guide til EV-lading kan lastes ned her.

Bureau Veritas er en uavhengig myndighet som kan støtte overgangen til elbiler. Teamet for elektriske tekniske tjenester kan tilby rådgivning rundt design og teknologigjennomførbarhet, spesifikasjoner, programadministrasjon, regeloverholdelse og testing og inspeksjon av det endelige installerte ladepunktet.

For å finne ut mer om Bureau Veritas sine elbiltjenester, klikk herKilde