Byggefagkonkurranse åpner med £18k treningspremie for en ambisiøs gründer | Logic4trening

Jan 27, 2023 | Diverse


Byggefagkonkurranse åpner med £18k treningspremie for en ambisiøs gründer |  Logic4trening

Jakten er i gang etter Storbritannias første bygningsfaggründer-superstjerne innen rørleggerarbeid, oppvarming eller elektro, takket være en ny konkurranse fra Logic4training, Storbritannias ledende leverandør av opplæringskurs innen byggtjenester.

Konkurransen er inspirert av det populære TV-spillet, Lærlingensom for tiden sendes på BBC One hver torsdag kveld.

Med mer enn 18 000 pund verdt med akkrediterte fagopplæringskurs på sikt, vil en heldig kandidat på slutten av prosessen motta betydelig støtte til å starte sin egen virksomhet – inkludert et nettsted, Checkatrade-medlemskap og en levetid med opplæring i rørleggerarbeid, oppvarming, eller elektrisk¹.

Ideen til Logic4trainings grunnlegger og administrerende direktør, Kevin Budd, vil konkurransen se den heldige vinnerkandidaten motta betydelig støtte – men for å vinne må de slå sine jevnaldrende i en utfordrende prosess, som inkluderer en oppgave på sosiale medier og et ansikt -to-face styreromsintervju med Logic4trainings grunnlegger og andre dommere.

Med en fersk meningsmåling som hevder at nesten to femtedeler av ungdommene foreløpig ikke vil vurdere en karriere innen konstruksjon², er konkurransen utformet for å bidra til å omdanne rørlegger-, elektro- og varmefaget til et mer spennende karrierealternativ.

Logic4trainings Kevin Budd kommenterte: “Søket er i gang etter den første superstjernen for entreprenørpersonell. Dette er virkelig en utrolig mulighet for en ung person eller karrierebytter til å sette seg opp som en stigende stjerne innen rørleggerarbeid, oppvarming eller elektrisk. Med byggefagene som sliter med å rekruttere dyktige arbeidere, håper vi å vise folk at handelskarrierer kan være veldig givende, spennende og lukrative.»

Hva vinner den første britiske handelslærlingen?

Opplæringen vil starte med et startnivåprogram i det valgte feltet, etterfulgt av årlige opplæringskredittkuponger slik at vinneren kan velge hvordan de ønsker å utvikle seg i sitt valgte fag, eller til og med oppgradere fremtidige ansatte hvis de bestemmer seg for å starte sin egen virksomhet .

Verdt opp til £7 995kursene dekker alle kvalifikasjoner og erfaring som trengs for å bli rørlegger- og varmeingeniør eller husholdningselektriker, samt alt som kreves for å starte en vellykket bedrift, for eksempel 12 måneders gratis Checkatrade-medlemskap og nettstedsdesign og -bygging.

Når den er kvalifisert som rørlegger, gassingeniør eller elektriker (de nye deltakernes programmer tar rundt to år å fullføre), vil den heldige handelspersonen gründer-superstjernen kunne velge tilleggskurs – for seg selv eller andre ansatte – til en verdi av £1000 årlig.

Mer enn nok til å holde obligatorisk Gas ACS oppdatert eller oppgradere til nye områder som luftvarmepumper og lading av elektriske kjøretøy, kontinuerlig opplæring vil sikre at vinneren er i stand til kontinuerlig å utvikle seg og utvikle virksomheten sin.

Hvem kan søke?

Åpen for alle som er 18 år eller eldre med et ønske om å gå inn i bygningstjenestesektoren – et voksende marked, som inkluderer fornybare teknologier som varmepumper – konkurransen og premien passer for personer uten tidligere erfaring, for eksempel som slutter på høyskoler eller skifter karriere. . Logic4training har sentre i Northolt, Basildon, Luton og Sittingbourne, så vinneren må enkelt kunne pendle til en av disse stedene.

Logic4trainings Kevin Budd fortsatte: «Det Logic4training ser etter er noen med drivkraft, ambisjoner og et ønske om å skape seg et navn. Vinneren vil være kunnskapsrik på sosiale medier og ikke sjenert foran et kamera. De vil være klar for å få dokumentert opplæringsreisen og vil gjerne dele sin egen erfaring med kursene de tar for å illustrere hvor spennende det kan være å jobbe i bygningens fag. Dette er virkelig en livsendrende mulighet som vil sette noen opp på en givende karrierevei i en bransje som alltid vil være etterspurt.”

Slik går du inn:

Logic4training må finne en verdig vinner; noen med riktig holdning, evne til praktiske ferdigheter og evne til å skinne på sosiale medier.

Trinn 1: Sett sammen og legg ut en hjul for Instagram eller TikTok, og forklar hvorfor du bør vinne. Vi ønsker å se din drivkraft, din interesse for ditt valgte område og din personlighet. Kreativitet oppmuntres! Videoen må inneholde:

  • Litt om hvorfor du ønsker å utdanne deg innen fagene, hva som interesserer deg, og hvorfor du tror du vil være en ressurs for byggebransjen.
  • Litt om deg, inkludert din alder, interesser, hva du for tiden gjør på jobb. Hva er ambisjonene dine? hva interesserer deg? Hva gjør du nå? Hvorfor vil du være et godt tilskudd til bransjen?
  • Tagg @Logic4training og bruk hashtaggen #trades4life

Du må også fyll ut dette skjemaet her. Alle historier må lastes opp av: 1. 3th februar

Steg 2: Fra disse videoene vil vi sette sammen en kortliste. Dette vil bli annonsert gjennom Logic4trainings sosiale medieplattformer.

Alle på shortlisten vil da bli bedt om å fylle ut et mer detaljert søknadsskjema.

Trinn 3: Logic4training vil velge en endelig shortlist for intervju. Dette vil bli gjennomført online eller på ditt nærmeste Logic4treningssenter.

Vinneren kåres i løpet av denne runden.

Trinn 4: Vinneren vil begynne på sitt valgte nydeltakerprogram. Vi vil følge reisen deres nøye, dele videoinnhold på nettet og oppmuntre dem til å gjøre det samme.

Når den er fullført, vil vinneren motta opplæringskuponger verdt opptil £1 000* for de neste 10 årene, som kan brukes av dem eller andre ansatte. Vi ser etter noen som vil fortsette å dele sin trening og forretningsreise, tagging i Logic4training underveis.

Treningskuponger kan ikke rulles over, så hvis for eksempel £700 brukes på trening, vil de resterende £300 slettes på slutten av året. Logic4training vil vurdere å rulle over hele kupongen i to år hvis vinneren ønsker å sette en annen ansatt gjennom et program for nye deltakere.Kilde