Carhartt fokuserer på å beskytte britiske handelsmenn

Feb 14, 2023 | Diverse


Carhartt fokuserer på å beskytte britiske handelsmenn

Carhartt, det autentiske arbeidstøymerket grunnlagt i 1889 i Detroit, Michigan, fokuserer på å hjelpe og beskytte hardtarbeidende håndverkere i Storbritannia. I over 130 år har selskapet vært kjent for sin robuste konstruksjon, innovative design, eksepsjonelle kvalitetsstandarder, holdbarhet og komfort og har blitt legendarisk blant dyktige håndverkere.

Carhartt-arbeidsklærne spenner fra tøffe og komfortable arbeidsbukser, robuste og slitesterke arbeidsjakker samt hurtigtørrende og kjølende arbeids-T-skjorter til sertifiserte vernesko og arbeidsstøvler.

Selskapet designer også arbeidsklær spesielt for kvinner. Disse designene passer og beskytter kroppen bedre og er derfor mye tryggere. Den robuste arbeidstøykolleksjonen for kvinner er designet for å sikre at den moderne kvinnen er forberedt på enhver jobb, uansett vær.

“Britiske håndverkere kan stole på at Carhartt beskytter dem mens de ser bra ut på stedet,” sier Nick Poulson, salgssjef i Storbritannia. “Arbeidstøyet vårt er designet spesielt for den tøffe byggeplassen og er sterkt nok til å ta deg gjennom enhver arbeidsdag, uansett hvor tøff den er.”

«Vår arv er bygget på tøft arbeidstøy spesielt designet for hardtarbeidende fagfolk og er egnet til de strenge standardene håndverkere trenger. Uansett hvilket byggearbeid du gjør, har vi din rygg.»

Carhartts arvemerke ble etablert i 1889 da Hamilton Carhartt & Company ble grunnlagt av sin navnebror (kjent kjærlig som “Ham”) og begynte å produsere kjeledresser med to symaskiner og en halvhestekrefters elektrisk motor på et lite loft i Detroit. Under mottoet «Ærlig verdi for en ærlig dollar» ble den ikoniske Carhartt-smekken skapt og utviklet seg raskt til standarden for kvalitetsarbeidsklær.

Carhartt satte en ny standard for ytelse og fortsetter å møte de utviklende behovene til hardtarbeidende mennesker ved å værsikre produktserien sin for å tilby 24/7, helårs-løsninger de trenger i den tøffe naturen.

Det økte fokuset i Storbritannia inkluderer åpningen av et hovedkontor i Newark, Nottinghamshire med et team dedikert til å øke antallet forhandlere over hele landet.

For mer informasjon om Carhartt-serien, klikk herKilde