Comhar stående skrivebord i tre – Automatisert hjem

Aug 23, 2022 | Smarthus


Å sitte er tilsynelatende den nye røyking, så vi ble fascinert da FlexiSpot tilbød å sende oss EW8M Comhar Standing Desk for å prøve i det automatiserte hjemmet.

Pulten

Skrivebordet kom i to ganske flate esker, og det er en enkel 3-trinns byggeprosess for å feste de pulverlakkerte stålbena til toppen og deretter koble til strømmen. Det er litt justerbarhet i føttene for å hjelpe til med å jevne ut ujevne overflater.

Comhar er et moderne skrivebord med en treplate med avrundede kanter, 120 cm brede og 60 cm dype og med en vektkapasitet på 50 kg kan den holde (og løfte) selv de største PC-er og skjermer.

Den har et bevegelsesområde som gir en skrivebordshøyde fra rundt 72 cm til 120 cm. Du kan lagre opptil fire forskjellige tilpassede høyder som, i tillegg til å gi deg muligheten til å sitte og stå, også kan gi en komfortabel arbeidsplattform for forskjellige medlemmer av familien.

Et raskt trykk på pil opp eller ned vil justere skrivebordshøyden med 1 mm om gangen. Løftemotoren leveres med AC-adapter og motoren er relativt stillegående.

USB-lading

På forkanten av skrivebordet, til høyre for høydekontrollene, er det 3 praktiske USB-ladeporter satt under skrivebordsoverflaten (2 x USB-A, 1 x USB-C) som gir en fin måte å holde telefonen på. eller annen mobil enhet saftet opp.

Skuffen

Den nyttige innebygde skuffen til venstre for ladeportene har innvendige mål på omtrent 67 cm bred x 32 cm dyp x 4 cm høy.

Oppsummering

Vi fant oss selv å dele tiden vår rundt 50:50 mellom å stå og sitte ved pulten. Denne fleksibiliteten, sammen med dens kompakte dimensjoner, betyr at den er ideell i et soverom eller et annet lite rom. Det er spesielt nyttig ettersom flere og flere av oss ønsker å omforme disse områdene til et arbeidsrom hjemmefra.

Comhar EW8 er et godt bygget kvalitetsbord og er tilgjengelig nå fra flexispot.

Her er kilden til saken

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...