De 5 beste Google Assistant vanntette dusjhøyttalerne

Oct 28, 2022 | Smarthus


Akkurat som mange mennesker liker jeg å synge i dusjen. Jeg elsker også å høre på nyheter og podcaster mens jeg gjør meg klar om morgenen. I tillegg til det er jeg avhengig av teknologi og smarte hjem dingser. Når det er sagt, fikk dette meg til å lure på om Google laget en vannavstøtende smarthøyttaler utstyrt med Google Assistant/Google Home. Vel, det viser seg at Google ikke gjør det, men det er noen andre selskaper som gjør det … og de er fantastiske.

I prosessen kompilerte jeg denne listen over De beste vanntette dusjhøyttalerne fra Google Assistant på markedet i dag. Disse smarte høyttalerne er designet for å være vanntette/vanntette og integreres fullt ut i din digitale assistent-livsstil. Vi valgte disse smarte høyttalerne spesielt for deres klare lydutgang og vannmotstand. Ikke bare er de Google Assistant aktivert, men noen av dem har også Alexa og/eller Siri innebygd.

Forhåpentligvis vil denne listen tvinge deg til å synge i dusjen også. Så, uten videre, la oss sjekke ut de 5 beste Google Assistant vanntette dusjhøyttalerne for badet ditt.

Sjekk ut artikkelen vår om de beste smarte dusjhodene og digitale dusjkontrollene.

1. JBL Flip 4

JBL FLIP 4 - Vanntett bærbar Bluetooth-høyttaler - Hvit

JBL Flip 4 (Sjekk gjeldende pris her på Amazon) er en av de beste vanntette dusjhøyttalerne fra Google Assistant og er neste generasjon i Flip-serien. Det er en bærbar Bluetooth-høyttaler som gir en kraftig stereolyd. Så kraftig som den er, er den veldig kompakt og veier mindre enn 2 lbs. Det interne 3000 mAh oppladbare Li-ion-batteriet tilbyr 12 timers avspilling av høy kvalitet.

Flip 4 er en høyttaler med utrolig lyd og har et slitesterkt stoffmateriale vanntett og kommer i ikke mindre enn 6 lyse farger. Dette er den ideelle høyttaleren for å passe på hyllen til dusjen eller på benkeplaten på badet. Den kommer med en ekko- og støydempende høyttalertelefon som er innebygd, som lar deg ta krystallklare samtaler sammen med JBL Connect+-teknologien. Du kan også pare den med andre JBL-høyttalere og forsterke lytteopplevelsen ti ganger.

Ikke bare er de Flip 4 utstyrt med Google Assistant, men den har også Siris digitale assistent.

Fordeler:

 • Du kan enkelt koble til 2 nettbrett eller smarttelefon med høyttaleren, og lytte til imponerende stereolyd
 • Har et 3000mAh Li-ion-batteri som vil støtte rundt 12 timer med non-stop musikk.
 • Ipx7*-vurdering betyr at du ikke trenger å bekymre deg for søl eller regn, og du kan til og med prøve å senke høyttaleren i vann, så holder den stand.
 • JBL connect+ lar deg koble høyttaleren med andre JBL connect+-høyttalere og fortsette lytteopplevelsen fra rom til rom.
 • Leveres med to eksterne passive radiatorer, som bare fortsetter å vise kraften til høyttaleren
 • Veldig rimelig

Merk: Klikk her for en forklaring på IP-klassifiseringer.

Ulemper:

 • Noen brukere klager over at batterilevetiden reduseres i løpet av et år.
 • Du må trykke på en knapp for å aktivere den digitale assistenten.

2. Bose bærbar smarthøyttaler

Bose Portable Smart Speaker — Trådløs Bluetooth-høyttaler med Alexa Voice Control innebygd, sølv

Bose bærbare smarthøyttaler (klikk her for gjeldende priser på Amazon) er en annen kraftig utfordrer. Dette er en høyttaler av høy kvalitet bærbar, stemmestyrt og vanntett. Selv om den er flott for badet, er dens allsidighet og kraftige slagkraft egnet for alle områder av huset eller til og med utenfor.

Og for å svare på det neste spørsmålet ditt, ja, Bose Portable Smart Speaker er utstyrt med både Amazon Alexa og Google Assistant. Med bare en talekommando kan du enkelt spille av all den beste musikken du vil ha og få tilgang til podcaster, internettradiostasjoner og alle funksjonene fra Pandora, Spotify og Amazon Music.

Høyttaleren kan også styres med smarttelefonen eller et nettbrett, da den har Bluetooth-tilkobling, slik at du kan lytte til musikk mens du er på farten.

La oss snakke lydkvalitet. Bose bærbare smarthøyttaler er konstruert for å fordele lyd jevnt i alle retninger. Det sikrer at du får en behagelig lydopplevelse uansett hvor du plasserer høyttaleren. Hvert aspekt av enheten er designet for å fungere i fullstendig synkronisering for å produsere en krystallklar og naturtro lyd, uavhengig av hvor du spiller den eller hva du lytter til.

Til slutt kommer den med flerromsfunksjonalitet, slik at du enkelt kan koble den til andre Bose-høyttalere eller lydplanker. Dette sikrer at du får en integrert lydopplevelse i hjemmet ditt, som lar deg lytte til ulike sanger i alle husets forskjellige rom, eller synkronisere dem til samme lydkilde.

Fordeler:

 • Alt-i-ett smart høyttaler
 • Super bærbar – ta den med hvor som helst du går
 • Bose kvalitetslyd og slagkraftig bass uansett hvor du spiller
 • Slitesterk design og batterilevetid på opptil 12 timer

Ulemper:

 • Det er ganske dyrt for en bærbar høyttaler. Du får definitivt det du betaler for.

3. Tribit StormBox Bluetooth-høyttaler

Tribit StormBox Bluetooth-høyttaler - 24W bærbar høyttaler, 360° full surround-lyd, forbedret bass, trådløs dobbel sammenkobling, IPX7 vanntett, 20-timers spilletid, 66 fots Bluetooth-høyttaler for utendørs

En annen flott vanntett høyttaler for dusjen din er Tribit StormBox (gjeldende priser finner du her på Amazon). Den gir den pirrende lyden til en større høykvalitetshøyttaler med bekvemmeligheten og prisen til en gjennomsnittlig bærbar høyttaler. Den unike designen til høyttaleren pumper ut en fullstendig oppslukende, 360-graders lyd som ser ut til å følge deg rundt i rommet.

Vannskader vil ikke være et problem med denne dusjhøyttaleren. Tribit er helt vanntett. Du kan bokstavelig talt slå den av kanten rett ned i badevannet uten problemer.

Å kontrollere høyttaleren kunne ikke vært enklere, siden du kan bruke talekommandoer til å endre sangen din eller til og med svare på telefonsamtaler fra andre siden av rommet. Bluetooth 4.2-teknologien sikrer en sikker tilkobling til alle Bluetooth-enheter, inkludert smarttelefoner, nettbrett, Google Assistant og Echo-produkter. Dette gir deg et strømmeområde på 66 fot. Jeg vet ikke hvor stort badet ditt er?!, men du burde ikke ha noen problemer.

Det er viktig å merke seg at Tribit kan koble til Google-kontoen din på egen hånd, men med en rekkevidde på 66 fot for Bluetooth-tilkoblingen kan du enkelt pare den med Google Home i neste rom. Med et trykk på en knapp på dusjkanten kan du kommunisere med Google Assistant.

TribitStormBox Bluetooth-høyttaleren gir deg det beste fra flere verdener, siden den er stilig og solid, høres bra ut og ikke kommer til å sprenge banken.

Fordeler:

 • Produserer glitrende diskant, detaljerte mellomtoner og dunkende bass
 • 360-graders oppslukende lyd
 • Helt vanntett og vil holde musikken flytende etter vanneksponering
 • 20 timers kontinuerlig spilletid per lading

Ulemper:

 • XBass-funksjonen er ikke særlig effektiv
 • Ville ikke fungert for et høyt miljø. Det er ikke så fryktelig høyt.

Er Alexa vanntett? Her er avtalen…

4. Bose Sound Link

Bose SoundLink Color II: Bærbar Bluetooth, trådløs høyttaler med mikrofon - Soft Black

Bose Sound Link (gjeldende priser funnet her på Amazon) er en av de beste vanntette dusjhøyttalerne for Google Assistant der ute. Du får hele spekteret av solid lyd fra høyttaleren, og den er også ekstremt bærbar, slik at du kan ta den med deg hvor som helst.

Den kommer fullpakket med den nyeste teknologien fra Bose, som sikrer at denne bærbare høyttaleren produserer flott lyd uansett hvor du spiller den.

Den svært slitesterke silikonteksturen gir et fast grep, som sikrer at høyttaleren ikke kommer til å gli fra hendene dine hvis du tar den opp i dusjen. Høyttaleren er enkel å bruke og har talemeldingsfunksjoner som kobles til smarttelefonen din. Den kommer med 8 timers avspillingstid og kan lades opp med en Micro B USB, og det er også en innebygd høyttalertelefon som du kan bruke til å ta anrop.

Med et trykk på en knapp kan Bose SoundLink få tilgang til Google Assistant eller Siri via Bluetooth på smarttelefonen.

Fordeler:

 • Leveres med den ledende Bose-teknologien som sikrer dristig lyd fra denne lille, men kraftige høyttaleren
 • Innebygd mikrofon for høyttalertelefon for å ta klare konferanse- eller personlige samtaler
 • Slitesterk konstruksjon, omgitt av et mykt silikon eksteriør, noe som gjør håndteringen enkel
 • La oss nyte opptil 8 timers spilletid, og er oppladbar med USB-strømkilder
 • Trådløs Bluetooth-paring med talemeldinger lar deg enkelt besvare anrop og få tilgang til den virtuelle assistenten til telefonen din

Ulemper:

 • Ikke den beste batteritiden på høyttaleren
 • Folk har klaget over at det har dødd permanent på dem etter noen måneder.
 • Leveres med ladekabel, men ingen ladeblokk.

5. Bose Soundlink Micro

Bose SoundLink Micro: Liten bærbar Bluetooth-høyttaler (vanntett), svart

Bose Soundlink Micro (klikk her for gjeldende Amazon-priser) er en annen flott vanntett dusjhøyttaler fra Google Assistant. Dette er bare en mindre, rimeligere versjon av Bose Soundlink.

Høyttaleren produserer et utrolig lydområde for størrelsen, og den er fullstendig vanntett, slik at du kan nyte dusjjam-øktene dine.

JBL Soundlink Micro-høyttaleren kommer med en robust kropp og har en stropp som er rivebestandig, noe som lar deg også. Med det oppladbare litium-ion-batteriet får du en anstendig spilletid med høyttaleren som varer i ca. 6 timer.

Som om det er storebror, Soundlink Micro kan få tilgang til både Google Assistant eller Siri når den er koblet til smarttelefonen via Bluetooth.

Fordeler:

 • Ganske god lyd for en så liten høyttaler
 • Innebygd mikrofon for høyttalertelefon gir klare håndfrie samtaler
 • Vanntett høyttaler fra innsiden og ut
 • Den sterke stroppen lar deg ta den hvor du vil
 • Opptil 6 timers spilletid fra et oppladbart batteri

Ulemper:

 • Dårlig batterilevetid sammenlignet med andre Bluetooth-høyttalere
 • Kunne vært litt mer holdbar
 • Du vil få mye bedre lyd fra Bose SoundLink

Konklusjon

Så der har du anmeldelsene våre for de 5 beste Google Assistant vanntette dusjhøyttalerne. Du kan enkelt velge ut hvilken som helst av høyttalerne vi har nevnt, og du vil ikke bli skuffet over kjøpet. Disse er de beste av de beste.

Etter min mening, hvis jeg var på utkikk etter liten og slitesterk, ville jeg valgt JBL Flip 4. Hvis jeg var på utkikk etter litt mer kraft, ville jeg tatt Bose Portable Smart Speaker. Husk at Bose Portable Smart Speaker vil ta opp litt mer plass på badet.

Forhåpentligvis vil du nå nyte krystallklar lyd i dusjen mens du har tilgang til Google Assistant.

Har du noen gang tenkt på å bruke Google Assistant i bilen? Her er noen gode tips om bruk av Googles smartteknologi mens du kjører.

Vil du vite de beste utendørs Alexa-smarthøyttalerne? Les denne artikkelen…Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...