Definity Complete – alt-i-ett-løsningen fra Click Scolmore

Mar 2, 2023 | Diverse


Definity Complete – alt-i-ett-løsningen fra Click Scolmore

Å ta imot tilbakemeldinger fra entreprenørene er det som driver produktutviklingen på tvers av Scolmore-gruppen av selskaper. Som svar på de siste tilbakemeldingene har Scolmore tatt sin populære serie Definity skruløse ledningstilbehør og forenklet bestillingsprosessen.

Fram til nå har Click Scolmores populære Definity-serie av skrueløse kablingstilbehør blitt levert som to separate elementer – innsats og dekkplate – som hver krever sin egen produktkode. I et grep for å forenkle bestillingsprosessen for kunder – spesielt med tanke på nettbestilling – vil Definity-innlegg og dekkplater nå leveres og pakkes sammen som én enhet med én produktkode.

Definity har utviklet seg fra Scolmores veletablerte Define flat plate tilbehørsserie og har alle de samme egenskapene inkludert modulær switching, men uten de synlige festeskruene. Definity går ett steg videre ved å inkorporere skruløse, push-fit frontplater i en rekke utførelser. Fordi frontplatene leveres uavhengig av de elektriske innsatsene, betyr det at den første installasjonen av produktet kan utføres og eventuelt etterfølgende vedlikehold eller dekorasjon fullføres før den endelige festingen av frontplaten.

Innsatsene er tilgjengelige i sort, hvit og grå, og det er nå åtte dekkplater å velge mellom – børstet stål, rustfritt stål, polert krom, hvit, rød, svart, metallhvit og metall matt svart.

I dag inkluderer Click Definity-serien brytere, stikkontakter, sikringstilkoblingsenheter, 45A-brytere, kontrollbrytere, stikkontakter og blanke plater, telefon- og datauttak, satellitt- og koaksialuttak og mediaplater.

Hele utvalget kan sees på Scolmore-nettstedet – www.scolmore.com. Definity-produktbrosjyren kan lastes ned fra nettsiden så vel som fra Scolmore Group-appen.

Den nye Definity Complete-serien kan sees herKilde