Durrell Wildlife Conservation Trust reduserer sitt karbonavtrykk med en DC-optimalisert PV-takinstallasjon | SolarEdge

Apr 15, 2023 | Diverse


Durrell Wildlife Conservation Trust reduserer sitt karbonavtrykk med en DC-optimalisert PV-takinstallasjon |  SolarEdge

Innovativt DC-optimalisert solsystem gir energi til en rekke av Durrells nøkkelbygninger, inkludert veldedighetsbutikken, Les Noyers gårdsbygninger og barnehage og Conservation Training Academy, inkludert vandrerhjemmet

Installatører implementerte industriledende sikkerhetsløsninger i flere lag for å sikre infrastruktur og beskyttelse av beboere.

SolarEdge-teknologier kunngjør installasjonen av en 75kWp, 242-moduls DC-optimalisert solcellepanel ved Durrell Wildlife Conservation Trust i Jersey, Channel Islands. Systemet hjelper nå Durrell med å redusere miljøpåvirkningen fra mange av bygningene, inkludert veldedighetsbutikken, treningsakademiet, vandrerhjemmet, gårdsbygningene og barnehagedriften. Den miljømessige fordelen med denne installasjonen kommer til syne i de 4 tonn CO2e-utslipp som ble spart i det første hele driftsåret.

Durrell Wildlife Conservation Trust-utvalget er delt inn i 80 solcellepaneler som gir strøm til veldedighetsbutikken og 162 som leverer energi til treningssenteret som også inkluderer vandrerhjemmet deres. For å redusere sitt miljømessige fotavtrykk har Durrell, som har hovedkontor i Jersey Zoo, engasjert seg med det Jersey-baserte solcelleinstallatøren, Sunworks, for å installere et SolarEdge DC-optimalisert solsystem.

Durrell Wildlife Conservation Trust er en organisasjon i forkant av å beskytte og støtte noen av verdens mest truede arter gjennom omfattende global bevaringsarbeid. Gjennom Jersey Zoo administrerer de avlsprogrammer for utsetting tilbake til naturen, utvikler ferdigheter og verktøy for å bevare arter i naturen, trener andre i dyrehold og bevaringspraksis, og kommuniserer viktige meldinger til sine besøkende.

Ben Spencer-Newman, Solar Surveyor ved Sunworks forklarte: «Ved å installere solsystemet samtidig som veldedighetsbutikken ble bygget, ble vi presentert med et sjeldent blankt lerret. Bygningen er ideell for solcelleplassering med jevnt skråtak og ingen skyggelegging fra lokale strukturer. For å forstå hvor travelt dyrehagen er, og hvor viktig veldedighetsbutikken ville være for å hjelpe til med å skaffe midler til bevaringsarbeid, anbefalte vi REC-paneler med SolarEdge-infrastruktur som den beste løsningen for høyere sikkerhet, rask avkastning på investering og enkel overvåking .”

SolarEdge-omformere tilbyr safeDC-teknologi, som gjør at strømoptimalisatorene på hver modul kan slippe spenningen over hele arrayen ned til en berøringssikker 1V, og integrert lysbuefeilbeskyttelse som oppdager og avbryter potensielle lysbuefeil. For denne installasjonen ble SolarEdge Firefighter Gateway også valgt for å øke systemsikkerheten ytterligere, fordi den gir en enkelt sentralisert kontroll for hele solsystemet, som tillater enten manuell eller automatisk avstenging til sikre spenninger ved hjelp av den innebygde SafeDC-teknologien. Dette gir trygghet for at ansatte, besøkende, vedlikeholdsmannskaper, førstehjelpspersonell og selvfølgelig dyrehagens beboere er fullt beskyttet.

“Som med ethvert prosjekt, var sikkerheten viktigst, og vi følte at SolarEdge SafeDC™ og Firefighter Gateway ga den ultimate tryggheten. Funksjonen for fjernovervåking med nøyaktige varsler gir færre besøk på stedet og mindre modulvedlikehold, noe som sparer drifts- og administrasjonskostnader. Til slutt er et solcellesystem en langsiktig investering, så vi ønsket å gi fred i sinnet til dyrehagen ved å samarbeide med en etablert leverandør som SolarEdge, som er i stand til å sikkerhetskopiere sine garantier over hele systemets levetid, ” konkluderte Spencer-Newman.

For mer informasjon om SolarEdge, klikk herKilde