Er du forberedt på endring 2 av BS 7671:2018? | NICEIC

Sep 26, 2022 | Diverse


Er du forberedt på endring 2 av BS 7671:2018?  |  NICEIC

NICIEC oppfordrer entreprenører og den bredere industrien til å sikre at de er fullt forberedt på endring 2 av BS 7671:2018, som etter en overgangsperiode på seks måneder trer i kraft tirsdag, 27. september.

“Endring 2 introduserer noen betydelige endringer,” sa NICEICs sjef for tekniske tjenester, Paul Collins.

“Designet for å forbedre sikkerheten og presse industrien fremover, er det viktig at de som opererer i det elektrotekniske området er oppdaterte og klare til å sette endringene ut i livet.”

Som Storbritannias ledende sertifiseringsorgan for bygningstjenester-industrien, har NICEIC utviklet en ekspansiv støttepakke for å hjelpe industrien med å navigere i endringene og sikre en jevn overgang.

Pakken inkluderer en rekke ekspertledede kurs som dekker alt elektroentreprenører trenger å vite og et bredt utvalg av publikasjoner og veiledninger, som alle er tilgjengelige via www.nicieic.com/shop.

I tillegg tilbyr NICEIC også en ny og forbedret strømlinjeformet serie med elektriske skjemaer. Disse skjemaene er tilgjengelige i fysisk format via NICEIC-nettbutikken og i digital form via NICEIC Online og NICEIC Cert-mobilappen, og er oppdatert i tråd med endring 2 og er tilgjengelig nå.

Videre drar de 38 000 virksomhetene sertifisert av NICEIC også nytte av NICEICs høyt ansette tekniske hjelpelinje og en bank med gratis og eksklusivt CPD-sertifisert materiale, inkludert webinarer og tekniske referansedokumenter.

Collins fortsatte:

“For å støtte bransjeovergangen har vi utviklet en full og omfattende pakke med klasseledende opplæringsløsninger, materialer og verktøy.

“Vi har jobbet hardt for å dekke alle baser, for å sikre at tilbudet vårt leverer verktøyet entreprenører og industri virkelig trenger.

“Hvis du opererer i det elektrotekniske området eller i en tilknyttet industri, oppfordrer jeg deg til å utnytte disse ressursene mest mulig. Å gjøre det vil sikre at du kommer 27. september, er oppe i fart og klar til å gå.”

For å lære mer om NICEICs utvalg av kurs, klikk her
Klikk her for å se NICEICs brede utvalg av publikasjoner

Hvis du er en NICEIC-sertifisert virksomhet og ønsker å få tilgang til dine CPD-sertifiserte tekniske artikler, vennligst besøk delen Tekniske tjenester på NICEIC-kundeportalen. eller for tilgang til THE WIRE-nettseminarene, klikk herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...