Ettermonter belysningsløsninger for ditt neste kommersielle belysningsprosjekt | rød pil

Sep 28, 2022 | Diverse


Ettermonter belysningsløsninger for ditt neste kommersielle belysningsprosjekt |  rød pil

Fra bevegelsessensorer til nødbelysning, teamet på Red Arrow avrunder fem av de beste ettermonterte belysningsløsningene for kommersielle belysningsprosjekter.

Hva er det ikke å elske med et ettermonteringsprosjekt? De er raskere, mindre forstyrrende og kommer ikke med de ekstra komplikasjonene til en fullstendig re-design – det vil si hvis du kan få produktene du trenger for å oppfylle oppdraget. Hvis du ikke kan det, kan ettermonteringsforespørsler snart bli et mareritt, med kundens forventninger og den tøffe virkeligheten på stedet som ikke stemmer overens.

Men med LED som fortsetter å utvikle seg, og nye løsninger tilgjengelig i alt fra bevegelsessensorer til nødbelysning, er det flere ettermonteringsmuligheter å tilby kundene dine enn noen gang før.

Her samler vi fem ettermonteringsløsninger for ditt neste kommersielle belysningsprosjekt som vil hjelpe deg med å oppfylle kundenes forespørsler for minimal avbrudd og maksimal effektivitet:

Forespørsel 1: Problemfri nødbelysning

Hvis ettermontert nødbelysning får deg til å tenke på store batteripakker som sitter fast i taket, tenk om igjen.

Overflatemontert nødbelysning har gått videre, med ny litiumjernfosfat (LiFePO4) batteriteknologi, noe som betyr at kompakte, slanke nødlys nå kan installeres med minimal forstyrrelse av fullførte prosjekter, eller alle lokaler der det er vanskelig å bore i tak for å installere innfelte. belysning, for eksempel verneverdige bygninger eller vanskelige ombygginger av bygninger.

I tillegg til å være mindre, holder denne nye rasen av utenpåliggende nødlys lengre levetid når det gjelder lade- og utladingssykluser. Sentinel-serien med 3W utenpåliggende nødlys har en dybde på kun 108 mm, og egner seg for både åpne områder og rømningsveier.

Forespørsel 2: CCT og watt-valgbar LED

Hvis du leter etter en måte å tilby kundene mer fleksibilitet med belysningsdesignet deres, uten at noen større arbeider trenger å finne sted, er det justerbare downlights tilgjengelig med innebygd CCT og effektvalg som enkelt kan erstatte eksisterende ikke-valgbare armaturer.

Disse downlights kan ettermonteres i en rekke eksisterende takhull: Discus Max CCT Selectable, for eksempel, har en brakett som kan justeres for å passe utskjæringer mellom 65 mm og 310 mm. Med Discus kan du velge mellom tre fargetemperaturer – 3000, 4000 og 5700K – og tre wattstyrker på 15, 22 og 28W, uten behov for omfattende boring, ny plastering og dekorering etter jobben.

Forespørsel 3: PIR-kontroll

Å legge til lysstyring til en installasjon krever ikke alltid at flere enheter eller brytere legges til kretsen. Hvis du ønsker å legge til PIR-kontroll som en del av en LED-ettermontering, kan du installere armaturer med bevegelsessensorer innebygd i armaturen, ikke som et tillegg til belysningssystemet.

Discus Max CCT Selectable er også tilgjengelig med integrert PIR, slik at du kan ettermontere bevegelseskontrollert belysning med minimale forstyrrelser på stedet. Disse er et godt alternativ for kommersielle kunder som kanskje ønsker å kutte ned på energiforbruket, slik at lys i områder som ganger og trapperom kan slå seg av når de er ute av bruk, men uten behov for en fullstendig overhaling av belysningen design.

Forespørsel 4: Erstatninger av kompakte fluorescerende downlights

For en ryddig og ryddig måte å erstatte kompakte fluorescerende downlights med et LED-alternativ, gir Venus compact downlight-serien utmerkede like-for-like-erstatninger.

Tilgjengelig i 150, 170 og 200 m versjoner, kan Venus downlights passe pent inn i eksisterende kompaktlysrør, mens takbraketter også justeres nedenfra ved hjelp av en skrutrekker for å få en presis passform, slik at du ikke trenger å “fylle ut” noen hull rundt beslaget.

Venus-produkter kan også være en annen enkel måte å ettermontere nødbelysning i eksisterende belysningssystemer når de kombineres med et Titan eksternt nødkonverteringssett, som konverterer beslaget til et integrert nødlys.

Forespørsel 5: LED-takpaneler

Takfliser og paneler pleide å være notorisk vanskelige å ettermontere med LED. Mens ett alternativ var å montere standard LED-downlights i en flis for å erstatte det fluorescerende panelet, var det ikke alltid den beste måten å oppnå en tilsvarende lysspredning.

Sannsynligvis det enkleste ettermonteringseksemplet er å ta ut et 600×600 panel med lysrør eller kompaktlysrør i armaturen og erstatte det med et 600×600 LED-panel. Betydelige energibesparelser kan gjøres ved å gjøre dette, og med de nyeste bakgrunnsbelyste panelene og høykvalitets TP(a)-klassifiserte mikroprismediffusorer med høy ytelse på

Et selskap som hjelper til med å finne bedre ettermonteringsalternativer er Red Arrow Electrical. I tillegg til å utvikle produkter med tanke på enkel ettermontering, er den tekniske og designmessige hjelpelinjen åpen for alle installatører som ønsker produktråd. Teamet kan til og med levere komplette kundebelysningsdesign etter kundens spesifikasjoner.

Bla i brosjyren Red Arrow belysningsserie herKilde