Feirer 10 år med SmartThings

Apr 17, 2022 | Smarthus


Denne måneden markeres den 10th jubileum for SmartThings som selskap. Gjennom reisen vår har vi lagt grunnlaget for neste generasjon av smarthjemmet, og vi har gjort betydelige endringer, alt til fordel for brukerne våre.

Siden de tidlige dagene har målet vårt om å lage en plattform som alle mennesker kan bruke – og gjøre hvert hjem til et smart hjem – vært det samme. Vi er drevet av ideen om å akselerere IoT-adopsjon for alle og hjelpe forbrukere over hele verden med å innse fordelene med et sømløst og enkelt tilkoblet liv.

Ser tilbake på fremgangen vi har gjort

For mange år siden var ideen om et smart hjem mer en nyhet enn en realitet. I 2011 utviklet Alex Hawkinson ideen til SmartThings etter at familiens hus i Colorado ble omfattende skadet etter et strømbrudd, noe som førte til titusenvis i reparasjoner. Mens ideen om et “smart hjem” ble avbildet i filmer og TV-serier, var det ingen reell løsning som kunne gi forbrukerne en nøyaktig skildring av hva som foregikk i hjemmet deres.

Dette var grunnlaget for selskapets Kickstarter i 2012. Kampanjen mottok over 1,2 millioner dollar fra 5700 støttespillere, på grunn av en enkel idé: å legge til intelligens til hverdagslige ting ville gjøre livet mer fantastisk. Selskapet var forpliktet til å endre tankegangen om smarthusteknologi, og demonstrere at data om hvordan folk lever og hva de gjør har makten til å løse hverdagslige problemer.

Dette slo til, og andre begynte å legge merke til det. I 2013, Kablet fremhevet SmartThings som en nøkkelleder innen det nye smarthusautomatiseringsområdet, og vi lanserte vår første linje med kommersielle produkter på CES i 2014.

Muligheten til å bringe SmartThings’ visjon til hundrevis av millioner av kunder ble virkelig levende da Samsung kjøpte SmartThings i august 2014 for å akselerere strategien for tilkoblede apparater. Med støtte fra Samsung var det ikke lenger en drøm å gjøre hvert hjem til et smart hjem – det var bare et spørsmål om tid.

Beveger deg mot masseadopsjon av smarthjem

Drevet av målet om å oppnå masseadopsjon av smarthus gjennom en enhetlig og intelligent hjemmeopplevelse, innoverte vi fra en enkelt linje med kommersielle produkter til et av de største integrerte økosystemene.

I dag fungerer SmartThings med hundrevis av kompatible enheter, inkludert lys, kameraer, stemmeassistenter, låser, termostater og mer, gjennom partnerskap med ledende merker som Amazon, Honeywell, Arlo og Google Home Assistant. Selskapet har også brakt den banebrytende interoperabilitetsstandarden for smarte hjem, Matter, inn i SmartThings-økosystemet.

På bare ti år har vi steget til å bli den mest robuste IoT-plattformen for smarte hjem på markedet. Vi er stolte over at SmartThings nå har:

  • 200+ globale partnere og muligheten til å integrere med tusenvis av enheter
  • 800+ talentfulle ansatte på tvers av Samsung som er dedikert til SmartThings
  • 15 kategorier av støttede enheter, fra stemmeassistenter til vindusbehandling og mer
  • 9 tilleggstjenester i SmartThings-appen i dag, inkludert Air Care, Clothing Care, Cooking, Energy, Home Care, Pet Care, Smart Lock Guest Access, Find og Home Monitor
  • 4,5 stjerner i Google Play Store og 4,3 i iOS App Store

Når vi ser tilbake på alt vi har oppnådd, er vi takknemlige for våre fantastiske partnere og utviklere. Gode ​​ting skjer når enheter snakker med hverandre, og uten våre sterke partnerskap ville det ikke vært mulig å skape meningsfulle, koblende livsopplevelser.

Når vi fortsetter veien mot masseadopsjon av smarthus, er vi fokusert på å skape opplevelser med forbrukerne i sentrum. Mens løsninger som SmartThings muliggjør en mer tilkoblet boopplevelse, er forbrukerne i hjertet av virksomheten vår – de som bringer smarte hjem til live ved å støtte alle deres store livsøyeblikk. Vi er spente på fremtiden og muligheten til å gjøre smarthus til normen for forbrukere i løpet av de neste ti årene og utover.

Kategori:

Utvalgte, RoundupsHer er kilden til saken

Android 2023.3: Flere servere og Windows 11-app

Android 2023.3: Flere servere og Windows 11-app

Den er endelig her, en av de vanligste funksjonsforespørslene for Home Assistant Android Companion-appen: du kan nå konfigurere flere Home Assistant-servere. Appen kan sende sensoroppdateringer til alle servere og enkelt blande og matche widgets, fliser og...

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...