Fergus oppfordrer handelen til å begynne å konsentrere seg om balansen mellom arbeid og privatliv nå

May 19, 2023 | Diverse


Fergus oppfordrer handelen til å begynne å konsentrere seg om balansen mellom arbeid og privatliv nå

Fergus, programvaren som hjelper håndverkere med å holde seg på toppen av virksomheten, oppfordrer alle bransjer til å prioritere balanse mellom arbeid og privatliv i et forsøk på å møte den alarmerende økningen i selvmordstall og depresjon knyttet til arbeidsproblemer i bransjen.

Ifølge nyere statistikk har bygningsarbeidere en betydelig risiko for selvmord, med rater 3,7 ganger høyere enn landsgjennomsnittet. I tillegg ser den britiske byggebransjen en høyere grad av depresjon og angst sammenlignet med andre sektorer. Det er på tide at industrien tar grep og prioriterer arbeidernes mentale velvære.

Enten du er elektriker, byggmester eller rørlegger- og varmeingeniør, er det å jobbe i bygg og anlegg et givende og viktig yrke; det kommer også med sitt eget sett med utfordringer. Strenge tidsfrister, lange timer og intenst fysisk arbeid kan gå ut over din mentale og fysiske helse, og det er viktig å ikke la jobb ta over livet ditt. Balanse mellom arbeid og privatliv er avgjørende for å opprettholde god psykisk helse, og det er viktig for byggebransjen å erkjenne dette og ta grep.

“Det er viktig at arbeiderne tar handling for å prioritere balansen mellom arbeid og privatliv,” sier Dan Pollard, grunnlegger av Fergus Software. «Vi har sett en bekymringsfull trend i økende selvmordstall og depresjon knyttet til arbeidsproblemer i vår bransje, og vi har ikke råd til å ignorere dette lenger. Det er på tide at byggefirmaer tar en proaktiv tilnærming for å forbedre den mentale velværen til sine arbeidere.»

Fergus Software anbefaler flere skritt som byggefirmaer kan ta for å løse problemet med balanse mellom arbeid og privatliv og mental helse. Disse inkluderer:

  1. Fremme åpen kommunikasjon: Oppmuntre ansatte til å snakke om eventuelle problemer de står overfor og gi støtte gjennom ansattes assistanseprogrammer eller rådgivningstjenester.
  2. Gi fleksible arbeidstider: Å tilby fleksible arbeidstider eller alternativer for å jobbe hjemmefra kan hjelpe ansatte med å håndtere arbeidsbelastningen og deres personlige ansvar.
  3. Prioriter hvile og avslapning: Oppmuntre ansatte til å ta pauser: ikke send e-post eller kontakt ansatte med mindre det er helt avgjørende at du gjør det.
  4. Fremme fysisk helse: Oppmuntre sunne vaner som regelmessig mosjon og et balansert kosthold for å hjelpe ansatte med å håndtere stress og opprettholde god mental helse.
  5. Utdanne ansatte: Gi opplæring og opplæring om psykiske helseproblemer og hvordan man kan håndtere stress på arbeidsplassen.

“Hvis du er en bedriftseier, kan stressnivået økes med presset ved å drive en bedrift, for eksempel å lage lønn, fakturere og sikre at kontantstrømmen er sunn,” sier Dan. «Det finnes en løsning; Ved å implementere jobbadministrasjonsprogramvare kan du strømlinjeforme arbeidsflyter, automatisere administrative oppgaver og forenkle kommunikasjonen, slik at handelsbedriftseiere kan fokusere på å forbedre balansen mellom arbeid og privatliv og fremme mental velvære – bare ved å gi deg mer tid til å gjøre tingene du elsker å gjøre.»

Fergus tilbyr funksjoner som planlegging, tilbud, fakturering og sanntidssporing av jobber og ansatte. Ved å automatisere disse prosessene kan byggefirmaer redusere tiden og innsatsen som kreves for administrative oppgaver, slik at arbeiderne kan bruke mer tid på stedet og mindre tid på papirarbeid. I tillegg tilbyr Fergus en plattform for strømlinjeformet kommunikasjon mellom ledere, arbeidere og kunder, noe som reduserer behovet for telefonsamtaler og e-poster og gir åpenhet på tvers av alle nivåer i selskapet.

For mer informasjon og for å bestille en demo, klikk herKilde