FlexiSpot Ergonomic Chair – Automatisert hjem

Mar 2, 2023 | Smarthus


FlexiSpot stol

Tilbake på sommeren la vi Comhar stående skrivebord til det automatiserte hjemmet. Nå har FlexiSpot sendt over sin nye BS11 PRO Ergonomic Chair for å legge til WFH-oppsettet vårt.

Bygning

Stolen kom i en enkelt stor boks og tok rundt 30 minutter å bygge. Alle festemidler leveres sammen med unbrakonøkkelen for å sikre dem.

Først festes armene til basen, deretter monteres mekanismen bak. Ryggen er boltet til mekanismen og hodestøtten festet. Til slutt er de 5 hjulene montert på aluminiumslegeringen som er festet til setet med gassfjæren.

I bruk

Ettersom flere og flere av oss jobber hjemmefra, eller kanskje har et hybridoppsett, blir det viktigere å ha en sterk, komfortabel, ergonomisk stol i huset.

Hvis du allerede har brukt en nettingstol, vil du vite om fordelene med pustende stoff, spesielt hvis du sitter i lange perioder.

Det er flere tilpasninger tilgjengelig for å finne din beste sittestilling. Disse inkluderer setebunnen (høyde, glide og ryggrave), justerbar korsryggstøtte, armer (høyde, dybde og vinkel) og hodestøtte (høyde og vinkel).

Nå tilgjengelig

Etter noen måneder med bruk av den, kan vi si at det er en godt bygget kontorstol av høy kvalitet, enten du trenger den for et seriøst oppsett hjemmefra, eller hard-core gaming. Tilgjengelig nå fra Flexispot – BS11 PRO Ergonomic Chair

Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...