FuseBox dobbel og trippel bank forbrukerenheter

Apr 22, 2023 | Diverse


FuseBox dobbel og trippel bank forbrukerenheter

Når du arbeider med trange plasser og behovet for et dobbel eller trippel bankkort oppstår, kommer den enkle, kompakte og funksjonelle designen til FuseBox kretsbeskyttelse til sin rett.

Leveres med T2 SPD som standard

Som med våre enkeltbanktavler, leveres alle FuseBox dobbel- og trippelbankbrett med T2 SPD som standard for å tilby deg og din kunde bekvemmelighet og trygghet. T1 SPD er også tilgjengelig på forespørsel.

Vi kan også levere enheter med Dual Tariff-layout, uten overspenningsvern eller som et tomt kabinett – for å tilby deg maksimal fleksibilitet.

Opptil 45 brukbare måter

FuseBox-dobbeltbankkortet tilbyr maksimalt 30 brukbare måter mens trippelbankbrettet tilbyr maksimalt 45 brukbare måter – ideelt for å huse alt din modulære tilbehør som en klokketransformator og installasjonskontaktorer.

Et utvalg av knockouts

Som med alle FuseBox-forbrukerenheter, gir et utvalg av knockouts på alle flater, samt baksiden av boksen, elektrikeren autonomi til å velge den perfekte blenderåpningen for å lette kabelinnføringen.

Enkel kabling og testing

Jord- og nøytrale terminalstenger på hver bank samt en generøs størrelse kapsling med avtagbar din-skinne som gjør første fiksering, kabling og testing enklere og raskere.

Fullstendig kompatibilitet

Våre doble og trippel bankkort er kompatible med alle FuseBox-enheter og tilbehør.

Kvalitet, robust design

Det sterke, galvaniserte 1 mm stålkabinettet gir installatørene tryggheten om at enheten vil tåle påkjenningene med installasjon, service og bruk over tid.

Ferdig i RAL 9001 (kremhvit) og komplett med haleklemme, tilbehørspakke og festeskruer på frontdekselet, beholder FuseBox dobbel- og trippelbankplater samme kvalitet og robuste utforming av sine enkeltbankdeler.

Dobbelt- og trippelbankbrett er tilgjengelig fra din lokale FuseBox-forhandler!

Når kretser blir komplekse, og plassen er litt trang; tenk FuseBox for en installatørvennlig løsning.

Finn ut mer om FuseBox herKilde