GM Envolve lanseres som en one-stop shop for å hjelpe flåter med å bli elektriske

May 11, 2023 | Elbil og elbil ladere


Onsdag lanserte General Motors sin nyeste forretningsenhet, GM Envolve. Målet er å utnytte alle aspekter ved GM for å skape en ny, alt-i-ett brukeropplevelse som gjør det mulig for kommersielle kunder og flåtekunder å gå over til elektrisk sømløst.

GM lanserer Envolve som gjør det mulig for flåter å bli elektriske

Etter sitt femte kvartal på rad med vekst (+27 % YOY) i Q1, hevdet GM nummer én i både amerikanske flåte- og kommersielle registreringer for MY23-kjøretøyer.

Med flere nye elektriske modeller som lanseres for å bli med BrightDrop Zevo 400, inkludert Chevrolet Silverado EV og BrightDrop Zevo 600 elektrisk varebil, forventer GM at momentumet vil fortsette. GM sa at de allerede hadde bygget over 500 BrighDrop Zevo 600-er i første kvartal 2023.

I tillegg forventes leveranser av Silverado EV work truck edition (WRT) å begynne i slutten av 2. kvartal til de første 340 kundene.

På GMs årlige Fleet Solutions Summit, avslørte Steve Carlisle, president for nordamerikanske operasjoner, den nye GM Envolve-virksomheten, og sa at bilprodusenten omstrukturerer for å levere en one-stop kommersiell og flåte forretningspartner.

Virksomheten har hele GMs verktøypakke, som gir kunder tilgang til alle aspekter av selskapet for en sømløs overgang, inkludert:

  • Mobilitet: Elektriske kjøretøy og deler som Brightdrop Zevo og Silverado EV WRT
  • Energi: Strøm kommersielle løsninger med stasjonær batterilagring, integrert lading, skyhåndtering og GMs HYDROTEC brenselcelleteknologi
  • Leveranse: GMs BrightDrop muliggjør smartere og mer effektiv bevegelse av varer.
  • Innsikt: Datadrevne løsninger gjennom OnStar designet for å optimalisere forretningsdriften samtidig som de beskytter mennesker og eiendeler
  • Vekst: Tilgjengelig elbilinfrastruktur, energi, finans, teknologi og bærekraftskonsulenttjenester for å hjelpe kunder med å maksimere ytelse og vekst

GM Envolve er satt til å bli distribuert til kunder, inkludert Domino’s, som bestilte 800 Chevy Bolt EV-er i fjor, og blir det største pizzaselskapet som går elektrisk.

GM-Envolve-elektrisk
Flåte av FedEx BrightDrop 600 elektriske varebiler (Kilde: GM)

En annen av deres forretningspartnere, AutoZone, den største forhandleren av bildeler, vil bruke tjenestene for sin kommende bestilling på 60 Chevy Bolt EUV-er, den første EV-bestillingen kommer denne sommeren.

GM-finansdirektør Paul Jacobson sa på selskapets inntjening for første kvartal at finansdepartementets nylige veiledning validerer at hele flåten av elbiler under MSRP-grensen kvalifiserer for hele $7 500 skattefradrag for elbiler i 2023.

FTC: Vi bruker inntektsgivende automatiske tilknyttede lenker. Mer.Se Kilden