Hellberg Safetys nye og forbedrede støybeskyttelsesteknologi

Sep 15, 2022 | Diverse


Hellberg Safetys nye og forbedrede støybeskyttelsesteknologi

Støy-indusert hørselstap er en av verdens mest rapporterte fysiske sykdommer – spesielt på arbeidsplassen.

Det er en akkumulert sykdom som øker for hver gang du overeksponerer støy. Den dårlige nyheten er at hørselstap kan være permanent.

Det er derfor Hellberg Safetys nye og forbedrede støybeskyttelsesteknologi er utviklet for å levere den mest avanserte passive og aktive beskyttelsen for en rekke risikomiljøer.

SECURE-serien har et utvalg av grunnleggende eller multifunksjonelle ørevern og kommunikasjonsløsninger, som er tilgjengelige i 3 beskyttelsesnivåer.

SECURE ACTIVE-serien med aktive lyttesystemer lar deg kommunisere med kollegene dine, høre varselsignaler og annen viktig informasjon mens du er beskyttet mot farlig støy.

SECURE RELAX-produkter beskytter hørselen din mens du liker å lytte til favorittradiostasjonen din, mens SECURE REACT-headset lar deg lytte til AM/FM-radio og kommunisere med kollegene dine mens du fortsatt er beskyttet mot skadelig støy.

Hellberg Safetys SECURE-serie er markedsledende hørselsvernprodukter innenfor et bredere spekter av øye-, ansikts-, hørsels- og kommunikasjonsløsninger som er utviklet for å gi optimal personlig velvære og sikkerhet på jobben.

For mer informasjon, klikk herKilde