Honda EV-batterianlegg, Hyundai OTA-oppdateringer, BYD EV-er for Europa: Dagens bilnyheter

Oct 12, 2022 | Elbil og elbil ladere


Honda viser sitt engasjement for fremtidige elbiler som kommer i midten av tiåret. BYD bekrefter detaljer for elbiler på vei til Europa. Og Hyundai-, Kia- og Genesis-modellene vil alle få over-the-air oppdatering – og funksjonsoppgradering – i løpet av få år. Dette og mer, her kl Grønn bilrapporter.

Hyundai har annonsert at over-the-air oppdateringskapasitet kommer til alle Hyundai, Genesis og Kia-kjøretøyer innen 2025, med Feature-on-Demand-tilbud for noen modeller som legger til en ny inntektsstrøm for Hyundai. Den skifter også elbilene til to nye modulære plattformer, hvorav den ene vil tillate en rekkeviddeøkning på 50 % sammenlignet med nåværende elbiler.

Honda og LG Energy Solution bekreftet detaljer om deres joint venture-batterifabrikk i Ohio, som skal produsere opptil 40 gigawatt-timer årlig for fremtidige Honda EV-er. Honda gjør også en komplementær investering i omkringliggende fabrikker i Ohio for å danne et EV-produksjonssenter.

Kinas BYD har bekreftet prissetting av sin Atto 3 liten crossover, større Han sedan og Tang trerads crossover for merkets europeiske lansering. Alle de tre BYD EV-modellene for Europa vil bruke BYDs nyeste Blade-batteri, med litiumjernfosfat (LFP) cellekjemi, og Atto 3 kan hurtiglades ved 800 volt.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Se Kilden