Hva er inkludert i en elektrisk serviceoppgradering?

Jul 16, 2022 | Diverse


Ettersom teknologien fortsetter å bli mer sofistikert, vil enheter kreve ekstra strøm for å kjøre dem. Mens de fleste eldre bygninger og boliger ble bygget med strømtillegg mellom 50 og 100 ampere, er dette ikke lenger en passende kapasitet for moderne apparater og elektronikk. For å sikre at hjemmet eller bedriften kan dekke energibehovet til enhetene dine, kan det være nødvendig med en oppgradering av elektrisk tjeneste. Som en ledende leverandør av komplette elektriske løsninger for kommersielle og private boliger, vet teamet hos Expert Electric hvor fordelaktige oppgraderinger av elektriske tjenester kan være for enhver eiendom. Det er derfor vi har gitt litt informasjon for å hjelpe deg å forstå hva som inngår i en elektrisk tjenesteoppgradering og hva du kan forvente under prosessen.

Finn ut når du bør installere et underpanel i hjemmet ditt.

3 vanlige elementer ved oppgraderinger av elektriske tjenester

De fleste oppgraderinger av elektriske tjenester vil bestå av følgende trinn:

1. Vurdere din nåværende elektriske tjeneste

Før du utfører en elektrisk serviceoppgradering, må en autorisert elektriker vurdere din nåværende elektriske service. Gjennom denne vurderingen vil de bestemme din nåværende forsterkerkvote, inspisere tilstanden til det elektriske panelet og underpanelene, og legge merke til alle apparater eller enheter som krever ekstra strøm. I de fleste tilfeller er det ikke nødvendig å koble om hele eiendommen, da selve ledningen typisk kan støtte opptil 200 ampere. I stedet vil elektrikeren anbefale å bytte ut det elektriske hovedpanelet og underpanelene om nødvendig. I tillegg til å ikke kunne levere strøm til moderne enheter, kan et utdatert eller utilstrekkelig elektrisk panel drastisk øke risikoen for elektriske branner og andre sikkerhetsfarer. Dette gjør en elektrisk oppgradering til et viktig prosjekt for enhver eiendom.

2. Koordinering med forsyningsleverandører

Når du har godkjent en autorisert elektriker til å utføre en elektrisk serviceoppgradering, må de koordinere med forsyningsselskaper for å koble fra strømmen fra eiendommen din så lenge prosjektet varer. Unnlatelse av å koble fra strømmen kan føre til elektrisk støt, elektrisk brann eller ødelagte ledninger, så denne oppgaven er obligatorisk for hver serviceoppgradering.

3. Oppgradering av elektriske paneler og underpaneler

Når strømmen er frakoblet, vil elektrikeren koble fra dine eksisterende paneler, fjerne dem og installere nye paneler i stedet. Selv om dette kan virke som en enkel oppgave på overflaten, krever det mye tid og stor oppmerksomhet på detaljer for å sikre at jobben blir gjort riktig. Derfor er det verdt å ansette en autorisert elektriker med erfaring innen oppgradering av elektriske tjenester, da de vet hvordan jobben skal gjøres riktig første gang.

For å lære mer om våre oppgraderingsløsninger for elektriske tjenester eller for å spørre om våre andre elektriske tjenester, ta kontakt med teamet hos Expert Electric. Vi kan nås via vårt online kontaktskjema og vil gjerne svare på alle spørsmål du måtte ha angående våre tjenester eller ditt prosjekt.

Kilde