Hva er Ring Cam (og hvorfor bør du få en)?

Nov 14, 2022 | Smarthus


Hjemmesikkerhetsmarkedet er fylt med enheter designet for å gi deg trygghet når du er borte fra hjemmet. Ring er et stort navn i bransjen når vi snakker om smarthusovervåking. Så, hva er egentlig Ring Cam?

Ring Cams er kostnadseffektive, bevegelsesaktiverte sikkerhetskameraer designet for enkel installasjon og vedlikehold. De fungerer via WiFi-en din slik at du kan se dem eksternt fra hvor som helst med telefonen, nettbrettet eller datamaskinen.

Ring, et sikkerhets- og smarthusselskap nå eid av Amazon, skapte enhetene sine med enkel overvåking i tankene.

Dette er typene ringkameraer som er tilgjengelige for øyeblikket:

 • Ring på døren: en ringeklokke, intercom og kamera pakket inn i en liten rektangulær enhet
 • Spotlight Cam: et kamera med innebygd lys som er bevegelsesaktivert om natten
 • Floodlight Cam: et kamera med to kraftige bevegelsesaktiverte lyskastere
 • Stick Up Cam: et ledningsfritt batteridrevet kamera som ikke krever skruer
 • Innendørs kamera: et kamera som ser ut som Stick Up Cam, men som må kobles til en stikkontakt

Hver Ring-enhet er utstyrt med:

 • Live-visning og 1080p HD-video
 • Bevegelsessensor
 • Nattsyn
 • Toveis snakk
 • En sirenealarm for å skremme av inntrengere

Ring tilbyr også en rekke alternativer for å drive sikkerhetskameraene deres. Ringsikkerhetskameraer kan være batteridrevne, solcelledrevne, kablet eller koblet til en stikkontakt. Strømalternativene varierer avhengig av modellen.

Ring Cam Planer

Når du har installert Ring-enheten din, har du muligheten til å registrere deg for en beskyttelsesplan. Du kan velge mellom pluss og basic. Begge planene tilbyr det noen brukere sier er en kritisk funksjon: skylagring. Videoer tatt opp av Ring Cam laster opp til skyen, uavhengig av hvilken Ring-enhet du eier eller beskyttelsesplan du velger. Planene har forskjellige funksjoner:

Trekk Grunnleggende I tillegg til
Få tilgang til innspilte videoer i opptil 60 dager på kontoen din X X
Last ned og lagre innspilte videoer direkte på smartenheten din X X
Snapshot Capture X X
24/7 profesjonell sikkerhetsovervåking gjennom Ring Alarm X
Utvidede garantier på hver Ring-enhet som er oppført på adressen din X
10 prosent rabatt på produkter gjennom Ring.com X

Er det en månedlig avgift for Ring Cam?

Du kan få tilgang til “Live View” på Ring når som helst uten å betale en månedlig avgift. Hvis du vil ha skylagring for å få tilgang til tidligere hendelser, trenger du en valgfri beskyttelsesplan. Beskyttelsesplaner er abonnementsbaserte og krever at kontoinnehavere betaler en liten månedlig avgift.

Grunnplanen koster $3/måned eller $30/år for det årlige alternativet.

Plussplanen koster $10/måned eller $100/år for en besparelse på $20 og legger til 24/7 profesjonell overvåking for din ringealarm og opptak for flere Ring-enheter.

Fungerer Ring uten abonnement?

Du trenger ikke registrere deg for en plan for å bruke hjemmesikkerhetskameraet ditt. Ring lar deg få tilgang til en live videostrøm på telefonen din hvor som helst, når som helst.

Du vil fortsatt motta varsler på telefonen når bevegelsessensorene utløses på Ring-enheten.

En stor ulempe ved å velge bort en sikkerhetsplan gjennom Ring er videoavspilling. Uten et abonnement vil du ikke ha tilgang til tidligere videoer som er spilt inn via Ring-enheten.

Ring Cam Motion Zones For Spotlight Cam, Floodlight Cam og Indoor Cam

Ring Cam Motion Zones

Ring Cam gir brukerne muligheten til å endre hvordan kameraet fanger bevegelse.

Under oppsettet vil du få en bedre forståelse av noe som kalles «bevegelsessoner». En “bevegelsessone” er et dedikert område som Ring Cam vil observere. Hvis det skjer bevegelse utenfor bevegelsessonen, vil det ikke utløse enheten.

For å få mest mulig ut av et bevegelsesaktivert kamera, bør du definere disse sonene tydelig. Å definere kameraets synsfelt vil redusere falske varsler.

Bevegelsessoner fungerer forskjellig, avhengig av enheten du velger. Spotlight-kameraet og flomlys-kameraet har begge tre tilpassbare bevegelsesdeteksjonssoner, mens innendørskameraet bare har én.

Når du åpner Ring-appen, vil du kunne tegne bokser innenfor synsfeltet til kameraet. Disse boksene vil definere hvordan kameraet bestemmer når det skal varsle deg om bevegelse.

Hvor langt unna oppdager et ringkamera bevegelse?

Generelt kan drevne Ring-enheter oppdage bevegelse opptil 30 fot unna. Bevegelsesfølsomheten reduseres ikke, selv om bevegelsen er i maksimal avstand fra kameraet.

Bevegelsesfølsomhet er faktisk sin egen funksjon som enkelt kan justeres på Ring-appen. Brukere kan velge å velge «bare for personer». Denne innstillingen ber Ring-enheten bare utløses av former som ligner en menneskekropp (tenk hode og skuldre).

“All motion” er den mest følsomme innstillingen. Enheten vil bli utløst av enhver form for bevegelse, inkludert forbipasserende biler, bevegelige trelemmer og

Ring Cam Kontinuerlig opptak

Ring Cam er bevegelsesaktivert, noe som betyr at den ikke tar opp kontinuerlig når den er satt opp. Ring cam tilbyr en “live view”-funksjon på appen sin. Når du slår på live view, sender kameraet en sanntidsvideo til telefonen din i 1080p HD.

Alt som tas opp i løpet av en live-visning, lastes opp til Ring-kontoen din, akkurat som bevegelsesaktiverte videoer (hvis du har en beskyttelsesplan). Men når du lukker «live view»-funksjonen på appen, vil kameraet ditt stoppe opptaket med mindre det aktiveres på nytt av bevegelse.

Merk: Live view tømmer imidlertid batteriet på enheten din, noe som gjør den spesielt upraktisk for batteridrevne Ring-enheter.

Ring introduserte også nylig en “snapshot capture”-funksjon. Hvis du abonnerer på en av Rings beskyttelsesplaner, vil enheten ta tilfeldige bilder i løpet av dagen. Bildene lastes opp til Ring-kontoen din og tidsstemples for enkel visning.

Innendørs bruk for Ring Cam

Ring Stick Up Cam Battery HD sikkerhetskamera med tilpassede personvernkontroller, enkelt oppsett, fungerer med Alexa - Hvit

Her er noen av grunnene til at folk vanligvis installerer Ring Cams i hjemmene sine.

Bruke Ring Cam for Pet Sitting

En av de vanligste bruksområdene for et innendørs sikkerhetskamera er å holde styr på et kjæledyr. Brukere plasserer innendørs Ring-kameraer i hjemmene sine for å holde øye med valper eller kattunger mens de er på jobb. Toveis lyd lar dem berolige en valp som er lett å begeistre.

Ring Cam Logg inn

Du kan logge på Ring-kontoen din fra en telefon, nettbrett eller datamaskin. Dette betyr at Ring-kameraet ditt kan nås hvor som helst, så lenge du er koblet til internett.

Ring Cam Security

Sikkerhet er en stor bekymring for mange brukere. Nylige overskrifter om “hackede” hjemmesikkerhetssystemer har fått mange til å tenke helt om teknologien. Det er viktig å huske at verken Rings maskinvare eller programvare ble kompromittert i de påståtte “hakkene”.

Ifølge selskapet var problemet mer generisk enn som så. Ringkamerabrukere valgte samme brukernavn og passord for sine Ring-kontoer som andre kontoer – sannsynligvis for å gjøre det lettere å huske.

Dessverre gjorde dette det lettere for folk å få tilgang. Når en brukers passord ble kompromittert gjennom et datainnbrudd på et annet nettsted, fikk “hackeren” tilgang til Ring-kontoen også.

I utgangspunktet er det veldig enkelt å unngå å bli “hacket” når du bruker Ring. Først velger du et nytt, spesielt passord for Ring-enheten din som du ikke bruker på noen annen konto.

For det andre, aktiver tofaktorautentisering så snart du konfigurerer kontoen din. Tofaktorautentisering er et ekstra sikkerhetstiltak som vil gjøre det vanskeligere for noen som har knekket passordet ditt å logge på kontoen din.

Ring Cam fordeler og ulemper

Fordeler

 • Ringkameraer blander seg inn i omgivelsene. Uten det knallblå LED-lyset kan det være lett å glemme at du har et i hjemmet ditt.
 • Ring-enheter kan tilpasses og enkle å kontrollere gjennom Ring-appen.
 • Hver enhet leveres med ett års garanti.
 • Hvert installasjonssett kommer med en bor og skrutrekker hvis de er nødvendige for å sette opp enheten. Ring-brukere får også tilgang til YouTube-videoer og hefter for å hjelpe med uavhengig installasjon.

Ulemper

 • Lydkapasitet på Ring-enheter lar noe å være ønsket. Brukere har klaget over at volumet på innendørs og utendørs enheter varierer.
 • Det er vanskelig å feilsøke en defekt enhet på egen hånd. Mens Ring kan skryte av enkelt oppsett, kan de minst teknologikyndige blant oss slite med en problematisk enhet.
 • Hvis bevegelsesfølsomheten er skrudd opp, kan Ring-enheten sende bevegelsesvarsler til telefonen når lyset endres. Det betyr at du kan få et varsel ved soloppgang og solnedgang når kameraets nattsyn klikker av og på.
 • Ringekameraer er bare så gode som internett de er koblet til. Hvis du har lave internetthastigheter og dårlige tilkoblinger, kan du vurdere å oppgradere Internett før du kjøper et Ring-produkt.

Konklusjon

Det er mange alternativer tilgjengelig for alle som ønsker å utstyre hjemmene sine med sikkerhetskameraer.

Ring Cams funksjoner, inkludert toveis snakk, 1080p HD-videokvalitet, bevegelsesaktivering og nattsyn gjør den til et spesielt attraktivt design.

Selv om det er noen ulemper, er Ring generelt sett et enkelt og tilpassbart alternativ for noen som ønsker å prøve ut sikkerhetskameraer til hjemmet.Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...