Hvorfor ansette en Red Seal-elektriker?

Dec 16, 2022 | Diverse


Når du ser etter en håndverker som kan hjelpe deg med alle slags elektriske problemer, er det en rekke kriterier du bør sørge for at den valgte profesjonelle oppfyller. Hvis de skal ha med strøm å gjøre, er det alltid best å ansette en elektriker fremfor en altmuligmann eller totalentreprenør. Selv om det er mange mennesker som kan være komfortable med å håndtere elektrisitet, har elektrikere den spesifikke opplæringen, erfaringen og forsikringen for å håndtere et elektrisk problem. Hos Expert Electric er alle våre teknikere Red Seal-sertifiserte elektrikere, noe som betyr at du alltid kan være komfortabel med å vite at jobben vil bli gjort riktig.

Hva er en rød sel?

The Canadian Red Seal er en sertifisering som demonstrerer fortreffelighet for elektrikere. Når en elektriker har fullført læretiden og opplæringen, tester de seg for å bli svenner. På dette tidspunktet kan de ta sin Red Seal-eksamen for å få denne sertifiseringen. Det røde seglet viser en nasjonal standard for kunnskap for elektrisk ekspertise, slik at elektrikeren kan jobbe nesten hvor som helst i landet. Det er også ofte anerkjent internasjonalt, og gir elektrikeren respekt og anerkjennelse som går utover grenser.

Hvorfor bør en elektriker ha et rødt segl?

Selv om det ikke er nødvendig for en elektriker å ha en Red Seal for å jobbe i British Columbia, anbefales det. Det beviser høy kunnskap på det elektriske området og vilje til å operere innenfor landets sikkerhetsretningslinjer. Mange arbeidsgivere krever det for å kunne jobbe. Hos Expert Electric, så snart våre lærlinger er ferdige med opplæringen til å bli svenner, krever vi at de får sin Red Seal, og enhver nyansatt svenn er pålagt å ha en Red Seal også. Dette sikrer at våre kunder kan vite at de får best mulig service.

Når en elektriker har sin Red Seal i Canada, betyr det også at de kan ha lærlinger som jobber under seg. Dette gjør dem i stand til å ta på seg større jobber, fullføre jobber raskere og lære opp neste generasjon medarbeidere.

Hvis du ønsker å lære mer om standardene som vi setter for våre elektrikere her hos Expert Electric, eller for å få hjelp fra vårt team av kunnskapsrike fagfolk, ring oss gjerne. Teamet vårt er alltid klar til å hjelpe.

Kilde