Hvorfor installerte underholdningssystemer kan tilby det perfekte hjemmetilbehøret for kundene dine | Q Akustikk

Apr 29, 2023 | Diverse


Hvorfor installerte underholdningssystemer kan tilby det perfekte hjemmetilbehøret for kundene dine |  Q Akustikk

Installerte hjemmeunderholdningssystemer er enklere og billigere enn du tror. Paul Hilditch, produktsjef hos Q Acoustics, ser på hvorfor de kan tilby det perfekte hjemmetilbehøret til kundene dine.

For noen år siden var konseptet med å ha teknologi og underholdningssystemer installert i hjemmet forbeholdt de rike. Med ‘installert’ mener vi utstyr som er montert i hjemmets stoff, for eksempel i vegger og tak.

Systemer ble vanligvis levert av spesialiserte installasjonsfirmaer og involverte hele husets ledninger, et stort stativ med utstyr og noen som brukte mange timer eller dager på å konfigurere systemet for å få det til å fungere. Når de endelig var ferdige, var disse systemene ofte kompliserte og lite brukervennlige. Noe måtte endres…

Endre oppfatninger

Q Acoustics ledet an i å endre denne oppfatningen for noen år siden med introduksjonen av ‘E’-serien installerte lydsystemer (‘E’ står for ‘Easy’). Dette tilbød en lettmontert og rimelig løsning, med priser som kan sammenlignes med lydsystemer i massemarkedet.

E120 er den nyeste modellen i Q Acoustics’ serie med enkel installasjon og inkluderer digital radio (DAB +), trådløs Bluetooth-lyd og ekstra lydinngang (vanligvis fra TV-lyd) samt to takmonterte høyttalere for ekte stereolyd med høy ytelse. Med priser som starter på bare £450 (inkludert høyttalere), utfordrer det virkelig misforståelsen om installerte hjemmeunderholdningssystemer. I de siste timene (eller dager, til og med) var det nødvendig å installere og deretter konfigurere kompliserte hele husets systemer, og selvfølgelig koster tid penger. Q Acoustics erkjente dette da det først introduserte sin serie med enkel installasjon, og derfor bygger E120 på denne filosofien ved å introdusere et alt-i-ett veggpanel på størrelse med en dobbel gjenglysbryter.

Det er ingen konfigurasjon eller vanskelig oppsett i det hele tatt: du bare først fikser høyttalerkablene, DAB-antennen og strømforsyningen, monterer bakboksen, kutter inn og setter inn høyttalerne og kobler så alt inn i hovedpanelet og slår på. Det er det!

Radiodager

For huseieren er E120 enkel å bruke med fem konfigurerbare forhåndsinnstillinger for ett-trykks radio, et fargedisplay, fjernkontroll og berøringsfølsomme knapper. Dette oppsettet vil være veldig kjent for de som har brukt en bilstereo eller andre digitale radioer tidligere.

Alle elsker å høre på musikk og radio, spesielt i områder som kjøkken, spisestue og bad. E120 er designet for å forbedre disse rommene, og gir en høyytelseslyd uten det visuelle rotet på dyrebare bord- eller benkeplasser som andre standardsystemer kan oppta.

Så det er på tide å tenke igjen på installerte underholdningssystemer når du planlegger ditt neste elektriske prosjekt eller renovering av bygninger. Fra et enkeltroms rewire som et kjøkken, et tilbygg eller et komplett hus, kan et underholdningssystem som E120 inkluderes som en del av tilbudet, noe som gir kundene dine noe spesielt og unikt som de vil nyte hver eneste dag.

For å få mer informasjon om Q Acoustics E120-systemet, klikk herKilde