Hyundai Ioniq 6-pris, Toyota USA-produserte elbiler, VW effektivitetsgevinster: Dagens bilnyheter

Feb 23, 2023 | Elbil og elbil ladere


Toyota kan velge amerikansk elbilproduksjon i Kentucky. VW holder EV-komponenter internt slik at de kan optimere dem for effektivitet. Og Hyundai Ioniq 6 får samme pris som Model 3. Dette og mer, her på Green Car Reports.

2023 Hyundai Ioniq 6 elektrisk sedan har en prislapp for USA, og den setter den 361-mile versjonen som overgår Tesla Model 3 i rekkevidde til $46,615. Basisversjoner av Ioniq 6 starter på $42 715 med en rekkevidde på 240 mil. Det plasserer Ioniq 6-prisene like under prisene til Ioniq 5-crossoveren.

Volkswagen har tradisjonelt sett til leverandører som Bosch for utformingen av noen av kjernekomponentene; men VW ser store gevinster i effektivitet ved å optimalisere dem, med “alt-i-ett”-komponenter i stedet for moduler, og å holde ekspertisen internt, sa selskapet tirsdag. Tilnærmingen, som høres ut som det Tesla har brukt for sine kjøretøyer, kan også gi stordriftsfordeler.

Toyota vurderer å øke EV-produksjonen i Kentucky ved sin eksisterende fabrikk der så snart som 2025, ifølge en rapport. Flyttingen kan potensielt dra nytte av den føderale skattefradraget for elbiler samt incentiviserte batterier fra en ny fabrikk i North Carolina.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...