Jeep-produksjonsbundne elbiler, $30 000 Chevy Equinox EV, Rivian-Mercedes varebilsatsing: Dagens bilnyheter

Sep 9, 2022 | Elbil og elbil ladere


Jeep ruller ut sine tre første helelektriske modeller. Rivian og Mercedes partner for elektriske varebiler. StoreDot sender sin fem-minutters lading batteriteknologi ut for testing. Og Chevy bekrefter at den kommende Equinox ikke vil være en nisjemodell. Dette og mer, her kl Grønn bilrapporter.

Chevrolet bekreftet grunnprisen på $30 000 for sin 2024 Chevy Equinox EV, en kompakt crossover som kommer høsten 2023. Denne inngangsmodellen, med en estimert rekkevidde på 250 mil, inkluderer ikke noen insentiver som skattefradraget for elbiler, og den vil komme innenfor et år med første leveranser.

Jeep introduserte tre produksjonsbundne elbiler, alle med levering innen 2025, i morges, inkludert en Avenger kompakt SUV for Europa, en Wagoneer S luksus SUV og en robust Recon som deler et “brorskap” med Wrangler.

Rivian og Mercedes har som mål å samarbeide om elektriske varebiler for Europa, med håp om å redusere noen av kostnadene. Produktet, med felles utvikling, vil være “skreddersydde store elektriske varebiler” for begge merkene.

Batteriteknologifirmaet StoreDot har begynt å sende sine svært hurtigladende EV-batterier til bilprodusenter for testing i den virkelige verden. Med prøvecellene kan bilprodusenter som har investert i StoreDot bidra til å styrke firmaets mål om å sette designen i masseproduksjon innen 2024. Den hevder en ladehastighet på 100 miles på fem minutter.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...