JIB får medlemmene til å “føle seg verdsatt” i henhold til tall fra siste medlemsundersøkelse

Mar 8, 2023 | Diverse


JIB får medlemmene til å

Joint Industry Board (JIB) har avslørt noen av nøkkelsvarene fra 2022-medlemsundersøkelsen, med nesten 90 % av respondentene som sa at organisasjonen får dem til å føle seg verdsatt.

Mer enn 160 personer deltok i undersøkelsen som ble sendt ut i oktober for å samle informasjon om hvorfor medlemmene ble med, hva de mente var de viktigste fordelene og hvordan JIB presterte totalt sett.

JIBs rykte for å investere i mennesker, dens effektive “one stop” HR-løsning og medlemskap blir sett på som et kvalitetsmerke var de tre hovedgrunnene som ble gitt for å bli med i JIB. Å heve standardene for sysselsetting, velferd og lærlingopplæring anses som JIBs toppprioritet blant medlemmene, med mer enn 70 % av respondentene som sa at JIB var “flink” eller bedre til å levere på dette.

For fremtidig vekst vil medlemmene gjerne se at JIB utvider markeds-, industri- og lovoppdateringer og bygger videre på suksessen til de regionale foraene med større medlemsengasjement.

Roger Horne, JIB-leder for medlemskap, sa: “JIB streber etter å fortsette å levere på sine prioriteringer for medlemmene og gjøre forbedringer der det er mulig. Tilbakemeldinger fra Medlemsundersøkelsen er avgjørende for at vi skal se hva vi får til rett og hva medlemmene ønsker å se mer av. Takk til alle som deltok i undersøkelsen, hvis resultater vil bidra til å påvirke strategien vår fremover.»

En oversikt over resultatene fra JIB Membership Survey finner du herKilde