JTL feirer lærlingenes suksess ved ulike nasjonale konkurranser

Sep 25, 2022 | Diverse


JTL feirer lærlingenes suksess ved ulike nasjonale konkurranser

JTL, den ledende arbeidsbaserte læringsleverandøren i England og Wales, feirer at åtte av sine lærlinger har nådd finalen i flere konkurranser på nasjonalt nivå. Den ideelle veldedige organisasjonen betjener i dag rundt 8000 lærlinger, og tilbyr læreplasser innen elektro- og rørlegger- og varmesektoren.

Konkurransene inkluderer ECA Edmundson Apprentice of the Year Award, WorldSkills UK-finalen og Multicultural Apprenticeship Awards, hvor JTL selv har blitt kåret til blant finalistene for Årets læringsleverandør.

ECA Edmundson Apprentice of the Year Award er den fremste opplæringsprisen i den elektrotekniske industrien, og søker å anerkjenne fremragende lærlinger med gode tekniske ferdigheter samt en dokumentert rekord for å være rollemodeller for andre i bransjen. I år utgjør JTL-lærlingene James Stanford, Veronica Jennings og Charlie Ewing alle tre av de nominerte finalistene.

World Skills UK-konkurransen ser landets beste studenter og lærlinger samles for en årlig sjanse til å representere Storbritannia i “Skills Olympics”. I år ble JTL elektrolærling Liam Hilton og JTL brann-, sikkerhets- og nødsystemlærling Nathan Portman invitert til live-kvalifiseringsheatene, hvor de ble to av de høyest scorende konkurrentene nasjonalt. De fortsetter nå å konkurrere i den store finalen som finner sted i november.

Multicultural Apprenticeship Awards anerkjenner årlig historier om talent og mangfold fra lærlinger, deres arbeidsgivere og læringsleverandører. I år bestemte dommerne at basert på deres nominasjoner, skulle JTL-lærlingene Diljeet Rai, Ibrahim Khan og Jaydee Singh alle være shortlistet for å nå finalen.

JTL selv har også nådd finalen for en kategori ved Multicultural Apprenticeship Awards, og har kommet seg gjennom som finalist for Årets læringsleverandør.

Liam Sammon, direktør for læring og innovasjon ved JTL, sa: “Det har føltes som en konstant strøm av gode nyheter angående priser i år ved JTL. Vi kunne ikke vært stoltere av lærlingene våre, og det er spesielt inspirerende å se hvor mye de har utviklet seg i løpet av tiden med JTL.

“Vi var også glade for å se at vi hadde blitt nominert som finalist for en pris som er like prestisjefylt og betydningsfull som Årets læringsleverandør ved Multicultural Apprenticeship Awards. Å tjene et mangfoldig fellesskap er avgjørende for vårt arbeid her i JTL, og vi er beæret over å se det anerkjent.»

For mer informasjon om JTL, inkludert casestudier fra noen av elevene, klikk herKilde