Laget 2 Tiltak: Finnes det en enkel og pålitelig måte å fylle ut testsertifikater på?

Mar 13, 2023 | Diverse


Laget 2 Tiltak: Finnes det en enkel og pålitelig måte å fylle ut testsertifikater på?

Jobber du på egenhånd? Trenger du noen tekniske råd? Vet du ikke hvor du skal henvende deg? Det tekniske teamet hos Megger svarer på de siste tekniske spørsmålene fra sluttbrukere.

DU SPØR:

NÅR JEG TEST ELEKTRISK INSTALLASJON, HATER JEG Å FYLLE UT TESTSERTIFIKAT FOR HÅNDT. DET TAR ALDER OG DET ER LETT Å GJØRE FEIL. FINNES DET EN ENKLERE OG MER PÅLITELIG MÅTE?

MEGGER SIER:

Det er hvis du bruker Meggers nye MFT-X1 multifunksjonsinstallasjonstester, som integreres fullt ut med Megger CertSuite-programvarepakken. Dette er tilgjengelig som en app for å kjøre på iOS- eller Android-mobilenheter samt på PC-er og Mac-er. Når du bruker CertSuite, kan du merke testresultater i selve MFT-X1, og deretter kan de overføres direkte til eventuelle testsertifikater eller rapport som er åpen i appen. Dette betyr at du kan produsere profesjonelle rapporter på stedet nøyaktig og enkelt – du kan til og med inkludere resultater fra flere brukere. En annen nøkkelfunksjon er at alle dataene dine lagres sikkert i skyen, så du slipper å bekymre deg for å miste de viktige testresultatene! CertSuite kan brukes online eller offline, slik at du ikke trenger å stole på å ha en internettforbindelse når du jobber. Når du jobber offline, synkroniserer CertSuite automatisk sertifikatene, rapportene og bildene dine så snart du er online igjen. Sertifikater som er tilgjengelige i CertSuite inkluderer ikke bare 18. utgave, brannalarm og nødbelysning, men også rapporter om solenergi/PV og viftevedlikehold sammen med det siste installasjonssertifikatet for EV Charge Point og inspeksjonsrapporten.

Besøk Meggers dedikerte CertSuite-mikroside herKilde