Ledlenser lanserer iSEO5R-hodelykten

Apr 8, 2022 | Diverse


Ledlenser lanserer iSEO5R-hodelykten

Denne oppladbare og fokuserbare industrielle hodelykten er en profesjonell håndverkers beste venn.

iSEO5R-hodelykten er designet for profesjonell og industriell bruk for å hjelpe lyse mørke rom og holde hendene fri når du trenger dem mest.

Den inkluderer hjelmklemmer slik at den enkelt kan monteres for bruk på jobb, slik at du får hendene frie for å sikre at du utfører jobben din til de høyeste standardene, for både din og kundens tilfredshet.

Ved å bruke Ledlensers Advanced Focus System (AFS) teknologi, muliggjør det patenterte Advanced Focus System med reflektorlinser effektiv, skreddersydd belysning, iSEO5Rs frontbryter lar deg raskt flytte mellom de tre lysfunksjonene, med en maksimal effekt på 180 lumen.

Gjør selv den mørkeste plass til et godt opplyst arbeidsområde for deg, hjulpet av det røde lyset foran for å bevare nattsyn, kombinert med den oppladbare Lithium-Ion-batteripakken, og har en IPX6-klassifisering, noe som betyr at du kan jobbe i nesten alle miljøer.

Det utskiftbare pannebåndet lar deg vaske eller bytte det mellom jobbene, og sikrer at du ser den delen ut når du kommer til en ny jobb.

Ved å bruke oppladbare batterier beskytter du heller ikke bare lommeboken, men også miljøet. Vanlige batterier krever tross alt opptil 500 ganger mer strøm å produsere enn de kan frigjøre seg selv. Kombinert med energiforbruket til transport og lagring er CO2-utslippene enorme.

Finn ut mer herKilde