Lifeshield vs ringalarmer: Hvilken er best?

Nov 14, 2022 | Smarthus


Gjør-det-selv-sikkerhetssett for hjemmet er mer populære enn noen gang, og flere og flere forbrukere bruker dem til å enkelt skreddersy sine egne hjem. Disse settene kan selvovervåkes med dagens teknologi, hvis du velger det, uten månedlig kostnad.

I dag skal vi sammenligne to anerkjente merker i dette alarmsystemoppgjøret – Lifeshield vs Ring. Hvilken er bedre? Vi gir deg fakta og lar deg bestemme.

Hva er ringealarmen?

Ringalarmen er et trådløst DIY Smart Home Security Kit med mye mer funksjonalitet enn de nå foreldede kablede versjonene som måtte installeres av en profesjonell.

Ringalarmer leveres komplett med et tastatur, vindus- og dørsensorer, bevegelsesdetektorer, sensorer for knust glass og valgfrie sikkerhetskameraer, innvendig og utvendig.

Som nevnt ovenfor kan du velge profesjonell overvåking eller egenovervåking gjennom apper, tekstmeldinger og push-varsler.

Ring Alarm Overvåking Kostnad

Ok, hvis du velger profesjonell overvåking av Ring, hvor mye koster det? Ring tilbyr valgfritt Profesjonell overvåking 24/7 med systemet ditt for bare $10 i måneden eller $100 årlig.

Med denne prisen har du muligheten til å koble til enhetene dine for å få tilgang til videostreaming og opptak til et ubegrenset antall ringeklokker og kameraer i hjemmet ditt. Heldigvis, Ring binder deg ikke med noen langsiktige kontrakter. Hvis du bestemmer deg for at profesjonell overvåking ikke er noe for deg, du kan kansellere når som helst uten straff.

Når du abonnerer på Rings 24/7 profesjonelle overvåking, skriver du inn en 7-dagers treningsmodus hvor du kan bli bedre kjent med systemet ditt uten å bekymre deg for å sende ut nødetater ved et uhell.

Hvert system kommer med en gratis 30-dagers prøveversjon av Ring Protect Plus Plansom gir deg en smak av alle fordelene ved profesjonell overvåking, inkludert mobilsikkerhetskopiering, opptak og til og med 10 % av utvalgte Ring-kjøp på nettet.

Ringe alarm uten overvåking

Selvfølgelig, akkurat som mange andre DIY smarte hjem sikkerhetssystemer, kan Ring-sett overvåkes selv.

Med Ring Self Monitoring kan du velge å motta mobil push-, tekst- og e-postvarsler hvis systemet oppdager en potensiell sikkerhetstrussel, er det enklere enn noen gang å holde oversikt over hjemmet ditt uansett hvor du er.

Som de fleste andre systemer vil ikke nødetatene automatisk bli varslet om en mulig trussel dersom en oppdages ved bruk av egenovervåking. Egenovervåking viser seg faktisk like effektivt for de fleste brukere, siden det er ganske enkelt å ringe 911 hvis du mener det er nødvendig.

Hva er et ringkamera?

Kamerakomponenter fra Ring kan kjøpes separat i tillegg til (eller settes opp uavhengig uten alarmsystemet) ditt Ring sikkerhetssystem, og merket tilbyr en rekke: grunnleggende innendørs, stick up (innendørs eller utendørs), spotlight og/eller flomlys ( både utendørs med lys).

Noen av disse gir bevegelsesdeteksjonsvarsler, strømmemuligheterog toveis snakking med inkludert høyttaler og mikrofon.

Ring 14-delers sett

Ring Alarm 14-delers sett (sjekk gjeldende Amazon-priser her) er et standard, rimelig utvalg blant en rekke pakker. Den inkluderer en basestasjon som opprettholder en tilkobling til systemets tilkobling online og til dine mobile enheter.

Det er 2 tastaturer for å aktivere eller deaktivere systemet fra hjemmet ditt, 8 kontaktsensorer for å varsle deg når en dør eller et vindu åpnes, og 2 bevegelsesdetektorer. Til slutt er det en rekkeviddeforlenger som strekker basestasjonens signal til alle komponentene dine.

Akkurat som mange lignende produkter på markedet, tilbyr Rings 14-delers kit en rask og enkel selvinstallasjonslik at du kan tilpasse hjemmets forsterkninger for å sikre din trygghet.

Alle komponentene som er inkludert i dette settet er dekket over en 1 års garantiog ekstra ringeklokke, kamera og belysningsprodukter kan legges til for å forbedre hjemmebeskyttelsen som er best egnet for å oppfylle dine behov.

Fordeler

 • Basestasjonen, eller grunnlaget for hele sikkerhetssystemet, har flere tilkoblingsmuligheter, inkludert Ethernet, Wi-Fi, Z-Wave, Zigbee, valgfri Bluetooth for oppsett, samt Cellular Backup med et Ring Protect Plus-abonnement på $10/måned. I nødstilfeller er den også drevet av en oppladbar 24-timers reserve batteri for å forlenge overvåkingsfunksjonene.
 • Det ville ikke betraktes som et smart hjemmesikkerhetssystem uten ekstra integrasjon: Ring Alarm 14-delers kit er tilbys med en gratis Echo Dot (3rd Gen), arbeider med Alexa for å kontrollere sikkerhetsfunksjoner som også fungerer ved bruk av tastaturet eller mobilappen. Be Alexa om å tilkoble, deaktivere eller til og med sjekke statusen til sikkerhetssystemet ditt. Ring-appen tillater også full administrasjon av systemet når du er hjemme eller borte!
 • Du kan stole på Ring kundestøtte for feilsøking av problemer eller grunnleggende spørsmål/bekymringer. Selv med systemproblemer har kunder konsekvent rapportert tålmodighet og dedikert bistand fra Ring-representanter.

Ulemper

 • Noen kunder har meldt fra problemer med inkludert kontaktsensorfunksjonalitet; spesifikt har mange av dem blitt installert bare for å fremstå som defekte og/eller defekte. Heldigvis har Ring kundeservice imøtekommet disse problemene med erstatninger.
 • Ringkunder har også opplevd problemer med bevegelsessensorer fungerer ikke. Fra falske alarmer til fullstendig manglende funksjon, noen deler av settet har blitt rapportert inkonsekvente og upålitelige.
 • For en pris som kan sammenlignes med Lifeshields Smart Home Security Kit, Ring Alarm 14-delers sett tilbyr ikke kamera. Et tilleggskjøp kreves for videoovervåking.

Hva er ADT Lifeshield?

Lifeshield er pioneren innen trådløse sikkerhetssystemer for hjemmet. De eies nå av ADT og er en toppkonkurranse med Ring Alarm-systemet. Lifeshield lager utmerkede smarte alarmsystemer som kan overvåkes selv eller profesjonelt.

Lifeshield-overvåkingskostnad

Mens Lifeshield (finnes her på Amazon) også tilbyr en hel gratis måned med 24/7 profesjonell overvåking og lignende fordeler, koster det omtrent dobbelt så mye.

For et gjentakende gebyr mellom $20-30 i måneden (avhengig av settet), vil eventuelle sikkerhetstrusler automatisk varsle deg og den riktige nødtjenesten og lagre systemets videoopptak i opptil 30 dager.

Akkurat som Ring, er Lifeshields valgfrie profesjonelle overvåking en måned til måned abonnementså du trenger ikke å bekymre deg for noen langsiktige kontrakter hvis du velger å abonnere.

Lifeshield tilbyr også en ytterligere to lag med beskyttelse for systemet ditt: mobilsignal og tekst i motsetning til bare Wifi og fasttelefontilkobling.

På denne måten vil du holde deg beskyttet i tilfelle wifi-en din går ned. La oss se på egenovervåking med ditt Lifeshield-alarmsystem.

Lifeshield uten overvåking

Med høyere profesjonelle overvåkingshastigheter er selvovervåking litt mer tiltalende når du vurderer Lifeshields Smart Home Security Kit.

Det er selvfølgelig preferansen for mange uansett. Mange kunder har gjerne støttet deres bruk av egenkontroll som et mer kostnadseffektivt alternativ.

Lifeshield selvovervåking gir systemalarmvarsler akkurat som profesjonell overvåking gjør, ettersom varsler vil bli sendt via mobilappen din hvis en systemkomponent utløses.

Dette gir deg muligheten til å avgjøre om varslingen er en legitim trussel og varsle myndighetene selv.

Fordi de fleste av settene allerede kommer med et innendørs smartkamera, kan du få et live visning av sin overvåking eller tilgangsdetaljer med sin 24-timers videolagring.

Med både faglig og egenkontroll har du evnen til lage tilpassede varsler og unike tastaturinngangskoder slik at du kan doble ned på tilgjengeligheten hjemme.

Lifeshield-kameraer

I Lifeshield Smart Home Security Kit får du ett Wifi-aktivert innendørs smartkamera som automatisk registrerer når bevegelse oppdages, og sender deg et varsel og forhåndsvisning slik at du kan holde et øye med hjemmet ditt fra praktisk talt hvor som helst.

Som tidligere nevnt kommer disse grunnleggende kameraene automatisk med 24-timers videolagring, men 30-dagers videolagring kan kjøpes og aktiveres gjennom Lifeshield-appen.

Lifeshield tilbyr også ekstra kamerakomponenter for kjøp for å forbedre sikkerhetssystemets overvåkingsmuligheter – både innendørs og utendørs.

Alle innendørs smartkameraer og utendørskameraer er utstyrt med tilpassede innstillinger for bevegelsesdeteksjon, nattsyn og HD-video. I likhet med Rings Doorbell-produkt har Lifeshield også en HD video ringeklokke.

Lifeshield Smart Home Security Kit

Hvis du leter etter rimelig og funksjonalitet, kan Lifeshield Home Security Kit være en toppkonkurranse for hjemmet ditt.

Med en utrolig enkel installasjon er systemet definitivt det gjør det selv, men du har muligheten til å få den profesjonelt installert gjennom selskapet.

Avhengig av settet, vil du motta kjæledyrvennlige bevegelsessensorer, dør-/vindussensorer, en brannsikkerhetssensor og et innendørskamera som er i stand til bevegelsesdeteksjon, live video og opptak (les beskrivelsen av ditt spesifikke kjøp for å være sikker det er det beste for deg).

I likhet med Rings systemkjøpsalternativer, er systemet fullstendig tilpassbart for å passe dine ønsker for sikkerhet, noe som betyr at du alltid kan legge til flere komponenter for å dekke hvert ønsket område i hjemmet ditt.

Jeg vil si at Ring er lettere å tilpasse etter min mening. Tilbehør er lettere tilgjengelig på Amazon, og de har det vanligvis på Home Depot og Lowe’s.

Fordeler

 • I motsetning til Ring Alarm 14-Piece Kit, noen Lifeshield Smart Home Security Kit tilby et innendørs kamera. Dette gir større funksjonalitet og overvåking ved å trykke på en smarttelefon via Lifeshield mobilapp.
 • Mange kunder hevder å ha hatt få eller ingen falske alarmer ved oppsett og fortsatt bruk. Selv om å omgå dette problemet raskt kan bli en bekymring for mange huseiere av DIY-sikkerhetssystem, gjør Lifeshield en ganske god jobb med å forhindre det helt. Kanskje de kjæledyrvennlige bevegelsessensorene virkelig kan tingene sine tross alt!
 • Egenkontroll være ekstremt effektiv og kan kutte kostnader for huseieren.

Ulemper

 • Lifeshield har fått en betydelig mengde tilbakeslag om sin kundestøtte; mange brukere har klaget på lite eller ingen hjelp eller respons når du støter på problemer i oppsettprosessen. Med mindre det er gjennom et abonnement på profesjonell overvåking, kan det være en sjanse å stole på Lifeshields veiledning for systemfeilsøking.
 • Noen komponenter – spesielt sensorer – sies å være laget av en klumpete materiale av lavere kvalitet, noe som gjør noen deler vanskelig å montere. Mens det for det meste er trådløst, kan systemets antall deler være vanskelig for noen å montere riktig.
 • Helt klart Lifeshields profesjonell overvåking er litt dyrere enn for ringealarmsett. Avhengig av hvilke forventninger du har til hjemmesikkerhetssystemet ditt, kan den ekstra avgiften hver måned være for mye på toppen av det første utstyrskjøpet.

Konklusjon: Ring versus Lifeshield

Alt i alt, for lignende priser og settinnhold, gir både Lifeshield og Ring mest mulig for pengene. Enkelheten, rimeligheten og enkelheten ved å tilpasse ditt eget sikkerhetssett for hjemmet er utrolig tilgjengelig med begge produktene.

Tilgjengelig integrasjon og billig overvåking

Med sine smarthusfunksjoner og sexy moderne design begynner Ring å bli det trådløse systemet for mange. Med rimelige profesjonelle overvåkingskostnader, Ring kan være på vei hvis du vil ha hjelp fra et 24/7 overvåkingsteam. Selv om disse prangende funksjonene kan fange oppmerksomheten til mange smarthusentusiaster, er det noen potensielle ulemper som muligheten for at defekte sensorer må byttes ut. Systemets positive anmeldelser oppveier absolutt de kritiske.

Pålitelighet og sammenhengende komponenter

Lifeshield stammer fra det anerkjente hjemmesikkerhetsselskapet ADT pålitelighet på sin side. Jada, profesjonell overvåking er spesielt dyrere enn Rings, men egenkontroll kan være like effektivt. Noen sett inkludert et innendørs kamera for økt overvåking. Selv om funksjonaliteten er ganske god over hele linja, kundeservice har ikke alltid vært super pålitelig.

Selvfølgelig har hvert system sine oppturer og nedturer, men begge har vist seg verdig. Alt avhenger av dine personlige preferanser. Personlig, da jeg sto overfor avgjørelsen Ring vs Lifeshield, gikk jeg med Ring og jeg angrer ikke.Her er kilden til saken

Android 2023.3: Flere servere og Windows 11-app

Android 2023.3: Flere servere og Windows 11-app

Den er endelig her, en av de vanligste funksjonsforespørslene for Home Assistant Android Companion-appen: du kan nå konfigurere flere Home Assistant-servere. Appen kan sende sensoroppdateringer til alle servere og enkelt blande og matche widgets, fliser og...

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...