Må ha digitale verktøy fra NICEIC

Aug 28, 2022 | Diverse


Må ha digitale verktøy fra NICEIC

NICEIC, Storbritannias største sertifiseringsorgan for byggtjenester, har ytterligere understreket sin støtte til sine 38 000 sertifiserte virksomheter gjennom levering av klasseledende digitale verktøy.

Serien, som inkluderer en rekordslående serie av webinarprogrammet THE WIRE og en helt ny NICEIC Pocket Guide-app, styrker pakken med gratis og eksklusive verktøy som er tilgjengelige for NICEIC-sertifiserte virksomheter ytterligere.

I de første seks månedene av 2022 gikk THE WIRE, NICEICs CPD-sertifiserte tekniske nettseminarprogram fra styrke til styrke. Den siste serien oppnådde over 45 000 visninger, slo tidligere rekorder og overgikk tallene som ble sett i løpet av hele 2021, og leverte 15 episoder som dekker sentrale emner som Amendment 2 av BS 7671 og Maximum Demand & Diversity.

I tillegg til denne suksessen utvidet merket sitt digitale utvalg ved å introdusere den helt nye NICEIC Pocket Guide-appen. Appen ble lansert i forrige måned og lar NICEIC-brukere få tilgang til over 35 tekniske referanseguider og praktiske kalkulatorer via sine håndholdte enheter. I ukene siden lanseringen har appen blitt lastet ned av over 20 000 brukere, en topp fem plassering på Apples Business App Download Chart med en vurdering på 4,8/5 stjerner.

“Vi er helt fornøyd med suksessen både med THE WIRE og Pocket Guide-appen,” sa Paul Collins, NICEICs sjef for tekniske tjenester.

“Ikke bare er tallene fantastiske, noe som er en utmerket indikator, men de oppriktige og positive tilbakemeldingene vi får er også enormt oppmuntrende.

“Vi er forpliktet til å bygge videre på denne suksessen og fortsette i vår søken etter å sikre at vi leverer verktøyene våre kunder trenger for å forbli i forkant av bransjen.”

Hvis virksomheten din er sertifisert med NICEIC, og du og dine ansatte ønsker å laste ned NICEIC Pocket Guide-appen gratis, vennligst søk i NICEIC Pocket Guide App via din valgte app-butikk, eller klikk her

Eller hvis du er sertifisert med NICEIC og ønsker å se noen av episodene fra forrige serie av THE WIRE, klikk herKilde