MESC MicroBoost – Rimelig tuningmodul for IO Hawk Legend

May 26, 2022 | Elbil og elbil ladere


Den nye MESC MicroBoost fra Mountain Tuning er en veldig rimelig tuningmodul for IO Hawk Legend og IO Legend Lite.

Det finnes allerede noen få MESC-tuningmoduler for de kraftige IO Hawk Legend & Legend Lite e-scooterne, men disse verktøyene er ikke akkurat billige, selv om funksjonsutvalget er ganske omfattende (f.eks. German Maneuver). MicroBoost er en billig måte å låse opp de to IO Hawk Legend-modellene på.

E-scooter-tuning for IO Hawk Legend og IO Hawk Legend Lite

Derfor er vi glade for at det nå finnes et ekstremt attraktivt alternativ, nemlig MESC MicroBoost – dette verktøyet koster kun 89,90 euro. Så nå kan du virkelig spare penger!

MESC MicroBoost fjerner fartsgrensen på 20 km/t på din IO Hawk Legend e-scooter, slik at hastigheter på opptil 30 km/t til slutt kan nås. Med andre ord kan du endelig bruke den enorme kraften til scooteren din til det fulle, og tingen går som katten til Schmitz!

Tuning kan slås på og av veldig enkelt

En stor fordel med MicroBoost er at modulen er veldig enkel å installere og avinstallere: Verktøyet må ganske enkelt kobles til den korte pluggforbindelsen mellom gasshåndtaket og ledningsnettet på styret. Bare koble fra kontakten fra skjermen og plugg inn MicroBoost-modulen. Vent et øyeblikk til LED-lampen lyser kontinuerlig – det er det! Din IO Hawk Legend e-scooter er innstilt og du kan kjøre opptil 30 km/t med full motorstøtte! Topphastigheten som faktisk kan nås avhenger selvfølgelig alltid av en lang rekke faktorer, som førerens vekt, stigningsvinkel, vindretning og veiforhold.

Neste gang du kobler den til, deaktiveres tuningen igjen, deretter aktiveres igjen osv. Så du kan slå tuningen av og på når som helst etter behov – uten ekstra brytere.

Forresten: MESC MicroBoost-tuningmodulen er kompatibel med IO Hawk Legend og med IO Hawk Legend Lite e-scootere.

Så: Hvis du er lei av hastighetsgrensen på 20 km/t på din IO Hawk Legend e-scooter og ser etter et enkelt, men rimelig tuningalternativ, er MESC MicroBoost den optimale løsningen!

Kvalitet fra Tyskland

MESC-tuningmodulene fra Mountain Tuning er høykvalitetsprodukter laget i Tyskland. Verktøyene er utviklet og produsert i Tyskland av erfarne tuning-spesialister.

Hvor kjøpe?

MESC MicroBoost-innstillingsmodulene er nå tilgjengelige EKSKLUSIV med fagfolkene fra “EBikeTuningShop”.

En merknad: Bruk av e-scooter-tuningverktøy som MESC MicroBoost er ikke tillatt på offentlig vei, da makshastigheten på e-scootere her i landet er lovlig begrenset til 20 km/t. Dessuten vil kjøretøyets garanti bli ugyldig. Tilsvarende tuning-verktøy kan kun brukes på privat eiendom, borte fra STVO.

MicroBoost
MESC MicroBoostSe her

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...