Møt ARMD GUARD Smart Van Alarm

Jan 4, 2023 | Diverse


Møt ARMD GUARD Smart Van Alarm

ARMD har lansert ARMD GUARD Smart Van Alarm, dens ‘plug and play’-sensor som gir den ultimate verktøybeskyttelsespakken som kombinerer smart teknologi med forsikring.

Testet av faget, ARMD GUARD overvåker lydløst verktøyene dine og i tilfelle et innbrudd utløser alarmen en telefonvarsling. Dette umiddelbare varselet lar deg iverksette umiddelbare tiltak ved å ringe politiet og ta dem på fersk gjerning mens den lokaliserer og sporer varebilen din, hvis den blir stjålet, med den innebygde GPS-en.

ARMD GUARD-sensoren er et viktig stykke teknologi og avskrekkende i kampen mot verktøytyveri. Mange verktøytyver bruker «peeling» – skjæring og bøying av et varebilpanel – for å komme inn i lasterommet der verktøy vanligvis oppbevares. Mange varebilalarmer reagerer ikke på denne typen aktivitet.

Ingen teknisk kunnskap er nødvendig for å sette opp ARMD GUARD i varebilen; den er utviklet for å være en enkel “plug and play”-installasjon på bare to minutter.

Videre integreres den sømløst med ARMD-appen, slik at all verktøybeholdning, sikkerhet, forsikring, verktøy og varebilplassering er samlet på ett sted.

“Da ARMD ble lansert, lovet vi at smart teknologi ville være en del av vår verktøybeskyttelsespakke, og etter strenge tester med faget er vi glade for å oppfylle dette løftet,” sier Devin Chawda, medgründer av ARMD. “ARMD GUARD betyr at handelen nå kan ha total verktøybeskyttelse som inkluderer dedikert verktøyforsikring, ARMD GUARD-alarmen, en verktøyinventar-app og et avskrekkende varebil-klistremerke fra bare £9,99 per måned. Disse jobber alle sammen for å gi et overlegent lag med beskyttelse til levebrødet ditt.»

Hvis det verste skjer, kan ARMD fortsatt få deg tilbake på jobb med raske, selvbetjente digitale forsikringskrav. Nylig var en ARMD-bruker som ble utsatt for verktøytyveri tilbake på verktøyene innen tre dager etter at kravet ble fremsatt. Normalt kan det ta alt opptil fem uker eller lenger.

“Det er rettferdig å si at vi har endret måten handelsfolk kan beskytte verktøyene sine og beskytte levebrødet,” fortsetter Devin. “Vi tror lanseringen av vår smarte teknologi og tryggheten den kan gi for travle håndverkere har vippet tjenesten tilbake til de gode gutta i den pågående kampen mot verktøytyveri.”

Finn ut mer informasjon om ARMDs totale verktøybeskyttelsespakke herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...