Neste generasjon multifunksjonsinstallasjonstestere (MFT-er) har kommet! | Megger

Nov 15, 2022 | Diverse


Neste generasjon multifunksjonsinstallasjonstestere (MFT-er) har kommet!  |  Megger

Meggers banebrytende nye MFT-X1 multifunksjonsinstallasjonstester sparer tid, leverer raske, nøyaktige, pålitelige resultater og kan oppgraderes av brukeren dersom forskrifter eller standarder endres.

Den dekker alle testkrav for elektriske lavspenningsinstallasjoner, inkludert ladepunkter for elbiler og solcelleanlegg til husholdningsbruk.

Nøkkelinnovasjoner inkluderer True Loop™, Meggers mest avanserte jordsløyfeimpedansmålesystem, brukerkonfigurerbar auto-sekvens RCD-testing, automatisk voltfallsberegning, stabilisert IR-testspenningsutgang og – en bransjeførste – plugg inn Li-ION batterimodul.

MFT-X1 er IP54-klassifisert, har en stor skjerm i full farge, som endrer bakgrunnsfarge i henhold til testen som utføres, og forbedret Bluetooth™-tilkobling for å overføre resultater direkte til CertSuite™ som kjører på en hvilken som helst iOS- eller Android-mobilenhet, noe som gjør sertifikatfullføring raskt og enkelt.

I tråd med Meggers forpliktelse til å oppnå det høyeste sikkerhetsnivået i produktene sine, har den nye MFT-X1 en CAT IV 300 V-klassifisering som spesifisert i IEC 61010.

Enhetene vil være tilgjengelig tidlig i 2023!

For å lese mer om MFT-X1, klikk herKilde