NICIEC og Electrical Industries Charity går sammen for å levere mental helsestøtte

Jan 12, 2023 | Diverse


NICIEC og Electrical Industries Charity går sammen for å levere mental helsestøtte

Med selvmordsraten blant fagfolk i den elektriske industrien den høyeste av alle yrker, går NICEIC og Electrical Industries Charity sammen for å få alle til å snakke om mental helse og velvære.

Denne blåmandagen, datoen i kalenderen mange omtaler som årets dystreste dag, vil NICEIC levere den fjerde av sine WIRE-episoder dedikert til temaet.

Da NICEICs lærings- og velværesjef Danny Mouskovias diskuterte den kommende økten, sa: «Det er viktig at tabuet knyttet til å snakke om mental helse fjernes, og at de mange mennene og kvinnene i vår bransje har et sted å henvende seg dersom de skulle trenge det.

“Denne økten vil gi veiledning om hvordan du starter de viktige samtalene og gir praktiske tips om ting vi alle kan gjøre for å sikre at vi tar bedre vare på oss selv og hverandre.”

Gjesteforedragsholder Grace Ellis fortsatte: «The Electrical Industries Charity er dedikert til å støtte elektro- og energiindustrien. En så stor del av det vi gjør omfatter psykisk helse, og vi har et bredt spekter av hjelp og ressurser tilgjengelig. Tjenesten vår er gratis å få tilgang til og er fullstendig konfidensiell. Nettseminaret vil diskutere hvilken støtte som er tilgjengelig for deg, hvis du trenger det.”

For å registrere deg til det kommende arrangementet, klikk herKilde