NO FALLS FOUNDATION veldedighet lanserer støtteordning

Aug 30, 2022 | Diverse


NO FALLS FOUNDATION veldedighet lanserer støtteordning

NO FALLS FOUNDATION, den britiske veldedighetsorganisasjonen dedikert til å holde folk trygge når de jobber i høyden, har lansert sin første offisielle supporterordning. Designet for å tillate selskaper og organisasjoner i enhver industrisektor å demonstrere sin støtte til veldedige formål og mål, tilbyr ordningen medlemskap i fire forskjellige kategorier.

Avhengig av kategorien som er valgt – fra bronse til platina – kan støttespillere dra nytte av bruken av stiftelsens logo, ta del i veldedighetsorganisasjonens markedsføringsaktiviteter og få kontakt med stiftelsens initiativer og kampanjer. Gullsupportere drar også nytte av å delta i et årlig nettseminar ment å fremheve de siste trendene og utviklingen innen tilgang og høydesikkerhet.

For de selskapene som ønsker større engasjement med stiftelsen – for eksempel ved å sponse et spesifikt prosjekt, nominere stiftelsen som sin ‘Årets veldedighet’ eller ganske enkelt ved å gi en større donasjon – kan Platinum-alternativet skreddersys for å møte de spesifikke og individuelle kravene til det aktuelle selskapet eller organisasjonen.

Veldedighetsleder Hannah Williams kommenterer: «Fall fra høyden dreper flere mennesker på arbeidsplassen i Storbritannia enn noen annen årsak. I gjennomsnitt dør 35 mennesker hvert år og tusenvis blir skadet. Mange av disse skadene er livsendrende og har vidtrekkende konsekvenser for familie, venner og kolleger. Ved å bli med i ordningen kan støttespillere bidra til å finansiere stiftelsens arbeid og bidra til å forhindre disse fallene.»

Tidlige brukere av ordningen inkluderer Construction Industry Scaffolders Record Scheme (CISRS); Stigeforeningen; National Access & Scaffolding Confederation (NASC); prefabrikkerte leverandør- og produsenters forening (PASMA); International Powered Access Federation (IPAF); ledende tilgangsspesialister LFI og WernerCo; treningsleverandøren Astley Hire og Certas Energy, som leverer over 6 milliarder liter olje til hjem og bedrifter hvert år.

Stiftelsen har tre distinkte mål: gi råd og veiledning om sikkert arbeid i høyden; forske på årsakene til fall og fallende gjenstander; og gi støtte til mennesker som er berørt av kjølvannet av et fall.

Velforeningen støtter aktivt arbeidet til All Party Parliamentary Group (APPG) på Working at Height og er forkjempet av Access Industry Forum (AIF).

For mer informasjon om supporterordningen, besøk vår nettside her

Alternativt kan du sende en e-post til [email protected] med andre spørsmål.Kilde