Nytt på linjekortet fra Bürklin Elektronik: Mueller Electric, “oppfinneren” av krokodilleklemmen

Oct 11, 2022 | Diverse


Nytt på linjekortet fra Bürklin Elektronik: Mueller Electric,

Mueller Electric ble grunnlagt i 1908 i USA av Ralph S. Mueller, en amerikansk elektroingeniør som senere oppfant alligatorklemmen. Selskapet vokste raskt etter hvert som behovet vokste for alligatorklemmer som kunne brukes til en rekke formål.

Opprinnelig utviklet for å lage elektriske tilkoblinger, brukes alligatorklemmer også til å teste elektrisk strøm, lage kretser, koble to deler sammen eller holde gjenstander på plass.

Som oppfinneren av alligatorklemmen er selskapet ansvarlig for å lage og utvikle noen av de mest kjente metallklemmene og klemmene som er i bruk i dag, inkludert ladeklemmer for bilbatterikabler og jordingskabler for væskelagring og elektrostatiske malingslinjer.

Klips brukes i et bredt spekter av test- og måleapplikasjoner, og Mueller Electric tilbyr nå verdens største utvalg av krokodilleklemmer for industrielle applikasjoner.

Gjennom årene har Mueller Electrics produktportefølje utvidet seg og selskapet er nå også en ledende produsent og leverandør av elektriske kontakter, ledninger og kabler, kabelsko, testledninger, patchledninger, midlertidig beskyttelsesjording og kabelmontasjer for fabrikkautomatisering.

Mueller Electrics produktutvalg (verdens største utvalg av krokodilleklemmer) er umiddelbart tilgjengelig fra Bürklin Elektronik.

For alle produkter og mer informasjon, klikk herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...