Økning i verktøytyveri fra varebiler koster håndverkere 4,4 milliarder pund hvert år | Volkswagen

Oct 12, 2022 | Diverse


Økning i verktøytyveri fra varebiler koster håndverkere 4,4 milliarder pund hvert år |  Volkswagen

Verktøytyveri har økt kraftig de siste 12 månedene, med mer enn en tredjedel av varebilsjåførene som ble ofre – opp fra et kvartal året før – ifølge undersøkelser av 1000 britiske varebilsjåfører på oppdrag fra Volkswagen Commercial Vehicles. Den sjokkerende økningen i verktøytyveri koster arbeidere milliarder i erstatningsverktøy og tapte forretninger.

Den gjennomsnittlige verdien av utstyr som er lagret per varebil er 2500 pund, noe som betyr at britiske håndverkere betaler en regning på 4,4 milliarder pund for erstatningsverktøy hvert år. I tillegg fant studien at når verktøy blir stjålet, stopper det arbeidet i seks dager i gjennomsnitt, noe som fører til at britiske bedrifter taper svimlende 5,2 milliarder pund årlig.

En økning i antall varebilsjåfører som legger igjen verktøy i kjøretøyene sine over natten, med tre fjerdedeler som innrømmer å gjøre det sammenlignet med mindre enn halvparten i 2020, har skapt flere muligheter for tyvene.

Og bare halvparten av varebilsjåførene tar ekstra forholdsregler som ekstra alarmer, låser og kjøretøysporere.

Volkswagen Commercial Vehicles tilbyr en rekke løsninger for å sikre at varebiler forblir beskyttet, inkludert et tyverialarmsystem som kan spesifiseres med innvendig overvåking, et back-up horn og tauingsbeskyttelse.

Som en del av sitt Working With You-løfte tilbyr Volkswagen Commercial Vehicles også en rekke låsbare reolløsninger og oppbevaringsbokser for kostbart verktøy.

Mens London fortsatt er Storbritannias største hotspot for verktøytyveri, har frekvensen redusert til 47 % av varebilsjåførene fra 55 % året før. Det er i motsetning til Skottland (45%), Nordvest (41%) og Nordøst (40%), som har registrert enorme økninger i verktøytyveri det siste året. Sørøst-området er det området der varebilsjåfører er minst sannsynlig å bli ofre for et innbrudd.

Det første trinnet for å beskytte kjøretøyet ditt er å tenke på hvor du parkerer det. Parkering i et godt opplyst område eller på en parkeringsplass med CCTV vil bidra til å redusere uønsket oppmerksomhet. Der dette ikke kan oppnås, eller hvis du har mer enn ett kjøretøy, kan parkere dem defensivt – med andre ord der dører blokkeres av et annet kjøretøy eller objekt – være en god avskrekkende virkning.

David Hanna, leder for direkte salg hos Volkswagen Commercial Vehicles, sa: «Verktøystyveri fortsetter å være et stort problem, og det er bekymringsfullt å se problemet spre seg over hele landet. Vi er sjokkerte over å se at saker har økt så mye det siste året, siden vi vet at innvirkningen på bedrifter og arbeidere er enorm.

“Forhåpentligvis vil disse funnene få de som har dyrt utstyr til å ta ekstra forholdsregler, enten det er ekstra sikkerhetsfunksjoner på varebilene deres, unngå parkering i bortgjemte, dårlig opplyste områder eller ta 15 minutter ekstra på slutten av dagen for å losse varebiler.”Kilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...