Oppdag enda mer miljøvennlige hjemmeløsninger med SmartThings Energy

Aug 18, 2022 | Smarthus


I et forsøk på å gi brukerne våre mer miljøvennlige hjemmeløsninger, utvider SmartThings sin SmartThings Energy-plattform med nye funksjoner som lar brukerne ta grønnere beslutninger. Disse nye funksjonene inkluderer energiovervåking av hele hjemmet og individuell enhetsovervåking, samt muligheten til å delta i en energibyttemarkedsplass.

De nye funksjonene bygger på de eksisterende tjenestene for å hjelpe til med å administrere husholdningenes energibruk, spare penger og bidra til et lavere karbonavtrykk.

SmartThings Energy ble opprinnelig lansert i USA i juli 2021, og har revolusjonert energikategorien for hjemmet og representerer Samsungs forpliktelse til en mer bærekraftig fremtid. Ved å kombinere funksjonene på SmartThings-plattformen med Samsungs energieffektive produkter og intelligens, gir SmartThings Energy brukere mulighet til å ta smartere beslutninger om energiforbruket, og hjelper dem med å gjøre en forskjell og redusere karbonfotavtrykket.

Med den originale utgivelsen tillot SmartThings Energy brukere å overvåke energibruk fra kompatible Samsung-apparater, oppdage forbruksdata og få tips om energisparing. Nå har SmartThings Energy utvidet og inngått samarbeid med Copper Labs, Eyedro og Wattbuy i USA. Med disse nye partnerskapene gir SmartThings Energy nå:

  • Overvåking av hele energien i hjemmet: Copper Labs tilbyr trådløse energiovervåkingsløsninger i sanntid ved å gi kundene den datainnsikten som trengs for å optimalisere energiforbruket deres. Gjennom SmartThings Energy kan brukere overvåke og rapportere hele hjemmets energiforbruk i sanntid gjennom SmartThings-appen. Denne integrasjonen lar også huseiere sette opp automatiseringer basert på energikostnader eller etterspørselsresponshendelser.
  • Individuell enhet/disaggregert energiovervåking: Eyedro energimonitorer måler energiforbruksdata fra spesifikke enheter på et hjems energimåler, og lar brukere måle energiforbruk fra spesifikke enheter som bruker mye energi, for eksempel HVAC-systemer, bassengpumper og varmtvannsberedere.
  • Markedsplass for energibytte: WattBuy gir en plattform for SmartThings Energy-brukere i relevante markeder for å spare penger eller gå med fornybare kilder ved å tilby alternativer med hjemmestrøm. Brukere får personlig tilpassede anbefalinger for de beste leverandørene som er tilgjengelige i deres områder og kan bytte til tjenester med noen få klikk.

SmartThings Energy fortsetter å tiltrekke brukere rundt om i USA og verden, og gir brukerne mulighet til å ta smartere beslutninger om energiforbruk og gjør det enklere enn noen gang å engasjere seg i miljøvennlige vaner.Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...