På bakken i Ukraina ved å bruke Starlink for å holde kontakten

Oct 6, 2022 | Elbil og elbil ladere


Starlink hjelper mange mennesker i Ukraina, inkludert en venn av meg som er på bakken og hjelper til med å trene militæret. Gia Santos delte historien sin om hvordan Starlink har hjulpet henne med å holde kontakten.

Hun skrev nylig en artikkel i Vokal tittelen, Ikke glem hvordan Starlink hjalp Ukraina siden begynnelsen av krigen. Den artikkelen har vært noe hun har jobbet med som en måte å dele historien sin og historien til Sons of Liberty International, (SOLI) en 501(c)(3) ideell organisasjon som har medlemmer i Ukraina som hjelper til med å trene militæret.

I artikkelen sin deler Gia hvordan Starlink hjelper henne, hennes medfrivillige og ukrainere med å holde seg online. Hun skriver: “En ung ukrainsk frivillig delte nylig med meg… hvordan Starlink blir brukt i byer og avsidesliggende områder i Ukraina som hjelper ukrainere å holde kontakten.”

Da hun først fortalte meg at hun skulle til Ukraina for å hjelpe, fryktet jeg for hennes liv og sikkerhet. Men jeg støtter henne og vet at hun følger hjertet sitt. Starlink gjør det mulig for henne å holde kontakten med meg og andre. Siden jeg har skrevet om Starlink og intervjuet brukere, tenkte jeg at det ville være flott å inkludere historien hennes også.

Gia fortalte meg,

“Den ideelle militærorganisasjonen som jeg jobber frivillig med her i Ukraina hadde muligheten til å bruke Starlink til et podcast-intervju med dommer Napolitano som snakket med grunnleggeren av SOLI, Matt Van Dyke om krigen mellom Ukraina og Russland.”

SOLI gir gratis opplæringsrådgivning til det ukrainske militæret og har vært det siden mars 2022. Jeg spurte henne hvordan det føltes å vite at Starlink hjelper til med å holde henne tilkoblet på nettet i en situasjon der hun ville blitt frakoblet uten det. Gia fortalte meg,

“Jeg føler meg mindre engstelig å vite at Starlink kan holde meg tilkoblet her for å chatte og kommunisere med familie og venner tilbake i USA samtidig … det hjelper oss å gjøre jobben vi trenger å gjøre her, samtidig som vi opprettholder kryptert kommunikasjon og støtter Ukraina i kampens kamp. mot Russland.”

“Jeg har angst, så jeg ville dele det ovenfor fordi jeg følte meg engstelig mens jeg reiste, og litt engstelig etter å ha ankommet på grunn av de åpenbare forskjellene i språk, kultur osv., helt til jeg ble koblet til internett igjen, takk Starlink! å være tilkoblet er viktig for sikkerhet, arbeid og for å holde kontakten med kjære og venner hjemme, la Gia til.

Artikkelen hennes understreket også viktigheten av å ikke glemme hvordan Elon Musk hjalp Ukraina. Selv om de siste tweetene hans var det samme som å rive et plaster av et åpent sår, tror jeg han bare prøvde å hjelpe. Elon har sagt mange ganger at han elsker menneskeheten.

Hans bekymring er for tap av liv på begge sider av krigen. Mange glemmer ofte Elons kjærlighet til menneskeheten og hans frykt for oss som en art som skal utryddes. Bevissthetens lys er noe han ønsker å bevare, og det tror jeg er det som motiverer ham.

Han grunnla SpaceX for å gjøre mennesker til en multiplanetarisk art. Hans andre selskaper som Tesla er fokusert på å hjelpe jorden med rene kjøretøy og fornybar energi. Hans stiftelse har hjulpet mange mennesker i nød, spesielt de som er påvirket av klimaendringer.

Likevel var tweetene hans svært sårende for mange i Ukraina, og han ble forvekslet som en som støtter Russland. Budskapet hans for fred ville kreve et stort offer fra Ukraina, en nasjon som allerede har gitt opp mye.

Jeg klandrer ikke Ukraina for ikke å ønske å gjøre disse ofrene. Det var tross alt Russland som startet denne meningsløse krigen. Men hvis det fortsetter, har Elon rett. Det vil være enorme tap av menneskeliv på begge sider.

Det er ingen enkel løsning. Folk som min venn Gia setter livet på spill for å hjelpe. Og hun ville understreke at det er på grunn av Elon Musk, hvis snille donasjoner av Starlink er grunnen til at hun og hennes andre frivillige så vel som ukrainerne de hjelper er i stand til å holde kontakten.

Din tilbakemelding er viktig. Hvis du har kommentarer, bekymringer eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1.

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer.

På bakken i Ukraina ved å bruke Starlink for å holde kontakten


Se Kilden

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge

EV Mythbusting: EV-er er ikke trygge En ærlig titt på sikkerhet for elektriske kjøretøy Neste generasjon kjøretøy ser ut til å bli elektrisk. Disse bilene er bedre for miljøet, men er de tryggere for sjåføren eller andre? Det er noen misoppfatninger om...