Prolectric Services Ltd utnevner ny administrerende direktør

Feb 1, 2023 | Diverse


Prolectric Services Ltd utnevner ny administrerende direktør

Prolectric Services Ltd, off-grid fornybar kraft og belysning spesialist, har kunngjort utnevnelsen av Rachel Preen som administrerende direktør.

Rachel tar over etter Chris Williams, som fusjonerte Forgen Renewables med Prolectric i 2014. I 2021 ble Prolectric Services Ltd kjøpt opp av Hill & Smith Holdings PLC, en FTSE 250 £1 milliarder internasjonal gruppe som tilbyr bærekraftig infrastruktur og trygge transportløsninger.

Rachel begynte i Prolectric i 2021 som kommersiell direktør for å bygge videre på selskapets enestående rykte innen fornybar belysning og kraftforsyning utenfor nettet, etter en seksårig stilling som sjef for markedsføring, forretningsutvikling og kommersielle partnerskap hos energiselskapet Ecotricity.

Med fullt ansvar for ledelsen og utviklingen av Prolectrics off-grid solenergi-teknologivirksomhet, vil Rachels nye rolle være medvirkende til å drive frem selskapets ambisjon om formålsledet bærekraftig vekst.

Rachel kommenterer: «Jeg er henrykt over å få muligheten til å lede et så talentfullt og ambisiøst team hos Prolectric som brenner for å levere off-grid, solenergiteknologi til konstruksjon, nasjonal husbygging, infrastruktur og jernbaneindustri. Sammen er oppdraget vårt å tilby solcellehybridkraft og belysningsløsninger på den mest praktiske måten, for å gjøre det mulig for bedrifter å bevege seg bort fra forurensende fossilt brensel for å nå sine karbonsparende mål og oppfylle sine bærekraftsforpliktelser.»

“Januar 2023 lanseres vår nye utleiepartnervirksomhet, ProRehire. Som spesialistrehire-divisjonen til Prolectric, vil ProRehire støtte utleieindustrien for å svare på den økende etterspørselen etter våre solcelleprodukter og hjelpe sluttbrukere med å konsolidere sin leverandørbase. ProRehire vil eksklusivt leie hele vår pakke med bærekraftige strøm-, belysnings- og sikkerhetsprodukter til utleiepartnere og ikke lenger leie direkte til sluttbrukere. Det er en utrolig spennende tid for Prolectric.»

Chris Williams, nå ikke-utøvende styreleder, Prolectric, kommenterer: “Jeg er glad for at Rachel har akseptert rollen som administrerende direktør. Hun har raskt blitt en nøkkelspiller innen Prolectric. Rachel brenner tydeligvis for å muliggjøre positiv endring som akselererer overgangen til en bærekraftig fremtid. Hennes robuste erfaring innen grønn økonomi, høy ytelse, teamledelse og relasjonsbygging, gjør meg i stand til å overlate virksomheten i svært dyktige hender for å bli ekspertveiledet gjennom den neste vellykkede utviklingsfasen.”

For mer informasjon, klikk her

Finn ut mer om ProRehire herKilde