Redwood Materials & Audi lanserer forbrukerbatterigjenvinningsprogram for husholdningselektronikk

Nov 12, 2022 | Elbil og elbil ladere


Redwood Materials slår seg sammen med Audi for å gjøre det enklere for forbrukere å resirkulere husholdningsapparater som har et litium-ion-batteri.

I september lanserte Redwood sitt Consumer Recycling Program og ba forbrukere om å resirkulere enhetene i hjemmene sine. Noen av disse enhetene spenner fra elektriske tannbørster, elektriske barbermaskiner, robotstøvsugere og oppladbare TV-fjernkontroller.

Redwood bemerket at den kan gjenvinne over 95 % av materialer som nikkel, kobolt, kobber, litiumaluminium og grafitt fra et litiumionbatteri og returnere dem direkte til forsyningskjeden for å lage batterier for elbiler og energilagringsenheter.

På fredag ​​kunngjorde batterigjenvinningsselskapet, grunnlagt av tidligere Tesla-medgründer JB Straubel, at det vil distribuere resirkuleringsbøtter hos utvalgte Audi-forhandlere over hele landet i løpet av de neste ukene. Batterier og enheter som samles inn av bens vil bli sendt til Redwood.

Redwood bemerket at dette er første gang en bilprodusent samarbeider med den for å støtte innsamlingen av husholdningslitium-ion-batterier sammen med dens større resirkulering av elbilbatterier.

“Med den globale etterspørselen etter litium-ion-batterier som forventes å vokse med mer enn 500 % i løpet av det neste tiåret, er enhver innsats for å øke tilgjengelige materialer for batteriproduksjon avgjørende. Det er en vinn-vinn å drive disse innsamlingsinnsatsene for å øke tilbudet og bærekraften av elbiler,» sa selskapet i en pressemelding.

“Redwood er takknemlig for å lansere dette unike partnerskapet med Audi, som bringer oss nærmere å lukke sløyfen på litium-ion-batterier for elektriske kjøretøy og forbrukerenheter. Sammen kan vi redusere vår avhengighet av gruvedrift, øke innenlandsk produksjon, senke kostnadene for elbiler og øke bærekraften til alle produkter.»Se Kilden