Saint-Gobain utvider tilbudet til å inkludere lim og tetningsmidler

Jan 26, 2023 | Diverse


Saint-Gobain utvider tilbudet til å inkludere lim og tetningsmidler

Vi introduserer OneBond – Saint-Gobains banebrytende merkevare som går inn i et helt nytt territorium med lanseringen av lim og tetningsmidler.

Saint-Gobain er innstilt på å levere sikre, effektive og applikasjonsfokuserte verktøy fra kjøkken og bad til krevende utendørsforhold. OneBond utvider sin portefølje til å inkludere brukervennlige lim og tetningsmidler, og håndterer bruksområdene som entreprenører møter hver dag.

I baderoms- og kjøkkenmiljøer er det viktig at alle produkter, inkludert fugemasser, er både sanitære og vanntette. Dette er to fordeler som finnes i OneBond-serien. Silikonforseglingene strekker seg langt med motstand mot sollys, temperaturvariasjoner, fuktighet og til og med ozon. De tilbyr elektrisitet og brannbeskyttelsesegenskaper som sikrer produktets levetid inne og ute.

Mer krevende bruksområder krever de slagkraftige løsningene som finnes i OneBonds polyuretanserie, som gir høy punkterings-, rive- og slitebestandighet, lav gasspermeabilitet og antimikrobielle egenskaper. Disse tetningsmassene er “crème de la crème” i OneBond-serien, og tar holdbarheten til et helt nytt nivå med motstand mot sjøvann, kjemikalier og rusk.

OneBonds MS-Hybrid tetningsmidler er det må-ha multi-purpose produktet å ha på stedet. Denne serien absorberer vibrasjoner og strukturelle bevegelser, støt og lyd, og kombinerer holdbarheten og malingsevnen til polyuretaner med vær- og UV-bestandigheten til silikoner. Og med en formel uten løsemidler, har disse tetningsmassene lite lukt og krymper.

OneBond sikrer at det finnes en tetningsmasse for enhver type jobb, uansett hvor stor eller liten, og tilbyr mer økonomiske alternativer i sitt utvalg av akrylforsegling. Disse tetningsmassene prioriterer brukersikkerhet med lav toksisitet, lav VOC og lav lukt, og kan skilte med førsteklasses, arkitektonisk ytelse til konkurransedyktige priser.

Nick Bratt, nasjonal salgssjef i Saint-Gobain, kommenterer: «OneBond-serien handler om å tilby løsninger for ulike applikasjoner og standarder. Hver serie gir brukerne forskjellige komponenter og fordeler, noe som betyr at det finnes et OneBond-produkt for hver type jobb. Enten det er bindingsstyrke, temperatur, miljømotstand eller fleksibilitet, har OneBond løsningen.

“Denne serien gir trygghet for entreprenører som forventer et nivå av presisjon, kvalitet og lang levetid på arbeidet sitt. Og dette er bare starten; Vår pågående investering i innovasjon har som mål å kontinuerlig utvide OneBond-serien og lansere nye produkter for å gjøre livet til kundene enklere.»

For å lære mer om OneBond-merket og dets nye serier, klikk her, kontakt din lokale salgsrepresentant eller ring 01785 279553.Kilde