Scolmores ledningstilbehør: hvilke stiler og utførelser viser seg å være mest populære?

Apr 13, 2023 | Diverse


Scolmores ledningstilbehør: hvilke stiler og utførelser viser seg å være mest populære?

Med et mylder av stiler og utførelser tilgjengelig for ledningstilbehør, deler Katie Plumstead, Group Marketing Manager hos Scolmore Group, noen av tilbakemeldingene selskapet har fått om stilene og finishene som viser seg å være mest populære.

Det har aldri vært et bredere utvalg av stiler og finisher i ledningstilbehør tilgjengelig, noe som gir designere og sluttbrukere muligheten til å reflektere de siste trendene for interiørdesign i bryterne og stikkontaktene de velger. En gang betraktet som rent funksjonelle elementer, har ledningstilbehør blitt en viktig designfunksjon som bidrar til den generelle stilen og finishen til et rom.

Scolmore leverer en omfattende samling av tilbehør til ledninger, med noe som passer alle nivåer av budsjett, stilkrav og finish – fra Essentials basissortimentet til Deco Plus premium, dekorativ metallkolleksjon.

Etter en nylig meningsmåling blant noen av våre kunder i en rekke regioner rundt om i landet, kan vi dele tilbakemeldinger om hva som viser seg å være mest populært.

Tilbake til (matt) svart

For dekorative overflater fortsetter satengkrom å være det første valget for mange installatører/sluttbrukere. Etterspørselen etter matt sort og grå finish fortsetter å ta fart, og en rekke prosjekter som er planlagt for 2023 krever spesifikt matt svart tilbehør.

Scolmore introduserte først matt sort som en finish til sin Definity-serie med skruefri ledningstilbehør i 2008, med den matt svarte finishen som nylig ble utvidet til å inkludere en metall matt svart versjon. Lanseringen var som svar på tilbakemeldinger fra installatører som jobber med innenlands- og spesifikasjonsprosjekter som var på utkikk etter en alternativ premium finish for interiør. Den matt sorte metallfinishen sitter sammen med de hvite metallplatene som er en del av serien.

Det ser ut til at trenden for rosegull som var der for noen år siden nesten har forsvunnet, men på noen områder ser det ut til at det er et ønske om å gå tilbake i tid med messing og antikk messing som fortsatt er ekstremt populært. Hvitt tilbehør med kvadratisk kant som Scolmores Click Polar premium lyshvite serie er fortsatt populært i den lokale myndighetene, hvor erstatning av eksisterende produkter fortsatt er et stort krav.

Fra et USB-ladesynspunkt har Scolmore funnet ut at det fortsatt er mangel på forståelse når det kommer til USB-ladeprodukter, med mye etterspørsel etter USB C-produktet. Når imidlertid fordelene med en USB A- og USB C-kombinert stikkontakt er forklart som et fremtidssikret alternativ, er dette med på å øke etterspørselen.

Opptaket av smarthustilbehør har vært sakte å ta av ettersom mange huseiere fortsatt ser på det som et avansert produkt. Vi oppdager imidlertid at Click Smart+-serien begynner å få mer trekkraft ettersom sluttbrukeren og entreprenøren får mer forståelse for hvordan hele “Smart Home”-systemet fungerer i hverdagen.

A la Mode

Bakteppet for alt dette er at klikkmodus-utvalget vårt av hvitt ledningstilbehør fortsatt er Scolmores bestselgende ledningstilbehørssamling til dags dato. Mode-serien ble utviklet og utviklet som en høykvalitets, fleksibel og moderne løsning for praktisk talt alle hjemlige ledningskrav. De glatte, moderne linjene på tilbehørsplaten passer lett inn i både tradisjonelle og moderne design, og den modulære designen gir installatører fleksibilitet til å lage dedikerte ledningsløsninger for å håndtere spesifikke ledningsbehov.

Ved valg av ledningstilbehør har installatører ofte måttet gå på akkord med planene sine, da de ikke har vært i stand til å finne en passende modulær løsning for å tilfredsstille ideene deres. Modustilbehør har gitt den fleksibiliteten, med et omfattende utvalg av produkter som spenner fra den ydmyke lysbryteren og stikkontakten til mer spesialiserte produkter som omhandler den siste utviklingen innen telefon- og satellittprodukter.

Investering og innovasjon

Scolmore har fortsatt å investere i denne serien siden den opprinnelig ble lansert, og introduserte produkter i visuelt kontrasterende versjoner for å møte Part M-forskriftene, og la til Mode-lokaliseringskontakten like etter. Dette ble fulgt av USB-uttak tilgjengelig i en- og to-gjengs, og enkelt- og to-USB-alternativer, med integrerte Type A- og Type C-ladeporter på samme kontakt.

Den siste utviklingen til Mode-serien så lanseringen av lounge-kombinasjonsplater, noe som gir installatøren fleksibiliteten til å konfigurere enhver kombinasjon av lyd, video, data og medietilkobling på én plate etter behov. Produkter fra serien har blitt spesifisert og installert på tvers av et stort spekter av bruksområder, inkludert skoler, sykehus, omsorgsboliger, hoteller, kontorer og fritidskomplekser.

Bla gjennom Scolmores nettkatalog for ledningstilbehør herKilde