Shortlist for Ansell Lightings fellesskapskampanje avslørt

Sep 28, 2022 | Diverse


Shortlist for Ansell Lightings fellesskapskampanje avslørt

Ansell Lighting har annonsert en kortliste med fire prosjekter i sin Shine a Light-kampanje, som tar sikte på å anerkjenne og belønne arbeidet til samfunnsorganisasjoner som gir viktig støtte og tjenester.

Bidrag til konkurransen, der vinneren vil motta en lysinstallasjon verdt opptil 5000 pund for å hjelpe til med å forbedre fasilitetene, strømmet inn fra hele landet. Nå skal fire, valgt ut av et team av lyseksperter hos Ansell, gå til offentlig avstemning.

  • Spark Community Space, i Southsea, Portsmouth er en veldedig organisasjon opprettet av Becki Simmons etter at hun pådro seg en hjerneskade og følte at det ikke var en trygg og komfortabel plass for henne å tilbringe tid. Spark tilbyr tilgang til støtte og tjenester til folk som føler at de ikke “passer inn”, slik at de kan “Spark” tilbake til livet. Velforeningen er i ferd med å flytte inn i splitter nye lokaler og ønsker å sikre at belysningen vil dekke alle gruppene og organisasjonene som skal bruke plassen.

  • Cleethorpes band ble etablert for mer enn 140 år siden da “brass banding” ble populært i Storbritannia. Bandet utgjør fortsatt en viktig del av North East Lincolnshire-samfunnet i dag, og opptrer regelmessig i området rundt. Øvingslokalet og lokalene i et gammelt trykkeri trenger lysrenovering for å gjøre det lettere for spillere å se notene deres, og for å gjøre bygningen mer innbydende for nye medlemmer.

  • Fra Tiny Seeds Community Interest Company i Holmfirth, Huddersfield, tilbyr gratis foreldre-, baby- og barnepassstøtte til lokale familier. Kate og Tracey, som begge har jobbet i barnepass i mange år, ble kontaktet av lokalstyret for å etablere senteret i 2021, og de håper nå å utvikle et sanserom i senteret for å støtte familier med ekstra behov, ettersom det er foreløpig ingen sensorisk tjenestetilbud i nærområdet. Belysning spiller en viktig rolle i et sanserom, og derfor kan prisen være transformerende for prosjektet.

  • Elmbridge Community Eco Hub, i Walton-on-Thames, tilbyr et multifunksjonelt trygt rom og et utvalg av fellesskapsinnstilte aktiviteter, inkludert et fellesskapskjøleskap; et bibliotek med ting, vanlig reparasjonskafé, frøbank, bytte av bøker/brettspill/stikksag, ferdighetsdeling og søppelplukking, og en stor felleshage. The Hub er plassert i en 200 år gammel tidligere stallblokk, men belysningen er gammel og ineffektiv, så forbedret belysning vil hjelpe til med å imøtekomme de forskjellige aktivitetene bygningen brukes til.

Avstemningen på de fire prosjektene er nå åpen via https://shinealight.anselluk.com frem til fredag ​​14. oktoberth.

Prosjektet med flest stemmer, som vil bli annonsert senere i oktober, vil motta en lyskonsultasjon og -design, Ansell Lighting-produkter og et bidrag på opptil 2000 pund til installasjon av en godkjent elektriker.

Mark Abbott, administrerende direktør i Ansell Lighting, sa: “Vi ble virkelig imponert og også rørt over bidragene vi mottok – det er noen fantastiske samfunnsprosjekter og organisasjoner der ute, hovedsakelig drevet av fantastiske frivillige, som virkelig gir så mye til deres lokalsamfunn.

“Vi tror at shortlisten vår inkluderer et stort utvalg av prosjekter og håper at våre venner og kunder tar seg tid til å lese om arbeidet de gjør og deretter stemme på deres favoritt. Vi gleder oss til å hjelpe vinneren med å forvandle sin plass og utvide sitt gode arbeid.»

For å finne ut mer og stemme, klikk herKilde