Snickers Workwear – overlegen, ergonomisk knebeskyttelse med Kneeguard PRO

Mar 12, 2023 | Diverse


Snickers Workwear – overlegen, ergonomisk knebeskyttelse med Kneeguard PRO

Snickers Workwears Kneeguard™ er et verdensledende, fullt sertifisert, varemerkebeskyttet system for knebeskyttelse mot knelende skader og hverdagsslag på jobb.

Kombinasjonen av Kneeguard™-puter og Kneeguard PRO-posisjoneringssystemet i Snickers arbeidsbukser er en avgjørende kombinasjon for pålitelig knebeskyttelse.

I Snickers Workwear bukser kneputelommer kan du justere kneputene til forskjellige høyder for å sikre riktig plassering – for deg – for maksimal beskyttelse. Det finnes også forskjellige typer knebeskyttere som passer til forskjellige typer bukser for å passe til forskjellige jobber på stedet.

Som spesialknebeskyttere til Floorlayer-buksene og slim-fit knebeskyttere spesielt for slim-fit bukser.

De unike designfunksjonene gjør også kneputene ekstremt fleksible når du går, men de lukker seg rundt knærne når du kneler ned – uten at knærne glir av når du beveger deg rundt.

Med suveren støtbeskyttelse er de markedsledende D30® Ergo knebeskyttere laget av et unikt materiale som former seg rundt kneet for å gi forbedret støtbeskyttelse og er flott for håndverkere og kvinner som bruker mye tid på å jobbe på knærne.

For mer informasjon, klikk herKilde