SpaceX-president Gwynne Shotwell tildelt 2023 National Space Trophy

Jan 29, 2023 | Elbil og elbil ladere


SpaceX President og Chief Operation Officer Gwynne Shotwell ble hedret av Rotary National Award for Space Achievement (RNASA) Foundations 2023 National Space Trophy. RNASA vil holde en bankett med svart slips til ære for Ms. Shotwell i Houston 28. april 2023.

Hvert år blir en amerikaner som har gitt store bidrag til USAs romutforskningsprogrammer hedret med RNASAs National Space Trophy. Stiftelsen ble grunnlagt av Space Center Rotary Club i Houston, Texas, i 1985 for å organisere og koordinere et årlig arrangement for å anerkjenne fremragende prestasjoner i verdensrommet og skape større offentlig bevissthet om fordelene ved romutforskning.

Shotwell ble posisjonert for å føre tilsyn med SpaceXs Starship-program og Starbase-fasiliteter i november 2022.

SpaceXs Gwynne Shotwell skal føre tilsyn med Starship-programmet, Starbase-fasiliteter

Nominasjoner til National Space Trophy stemmes over av stiftelsens rådgiverstyre, en gruppe som inkluderer personer involvert i romprogrammet. NASA-senterdirektører, presidenter for luftfartsselskaper, nyhetsmedier, politiske ledere og tidligere Trophy-vinnere er blant dem som sitter i stiftelsens rådgiverstyre.

Shotwell ble nominert til prisen av grunnleggeren og administrerende direktøren for Delalune Space, Rob Meyerson. Meyerson beskrev henne som “en sterk leder, ingeniør og pålitelig partner for NASA, luftforsvaret, det nasjonale sikkerhetssamfunnet og kommersielle kunder.”

Rodolfo Gonzalez, president for RNASA Foundation, sa: “RNASA Foundation er glade for å anerkjenne Ms. Shotwell som æresgjesten på 2023 Space Award Gala.”

I 2002 begynte Shotwell i SpaceX som sin første visepresident for forretningsutvikling. Hun var blant selskapets første dusin ansatte og var opprinnelig ansvarlig for å selge oppskytninger til kommersielle og offentlige kunder før SpaceX hadde operative raketter.

I 2008 ble hun SpaceXs president og Chief Operating Officer og fortsetter å tjene den rollen i dag. Under hennes ledelse har SpaceX oppnådd flere historiske milepæler, inkludert å hjelpe NASA med å returnere menneskelig romfart til USA i 2020.

Sammen med prisen vil Ms. Shotwell bli hedret med et profesjonelt portrett som vil bli vist etterpå på Space Center Houston og en Omega-klokke. RNASA sendte en invitasjon til publikum. De som er interessert kan reservere bord på en av tre nivåer: platina, gull eller sølv. Bord tildeles etter førstemann til mølla-prinsippet.

Din tilbakemelding er velkommen. Hvis du har kommentarer eller bekymringer eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1.

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Du kan også følge Teslarati på LinkedIn, Twitter, Instagramog Facebook.

SpaceX-president Gwynne Shotwell tildelt 2023 National Space Trophy










Se Kilden